Ana SayfaÜnlülerYoğun Bakımdaki Nuri Alço'nun Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

İlgili Postlar

Yoğun Bakımdaki Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Yaşadığı rahatsızlık sonrasında yoğun bakıma alınan Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama yapıldı. İşte ünlü isim için yapılan son açıklama…

6 Nisan’da Eskişehir’de tatil planı için yola çıkan Nuri Alço, fenalaşarak rahatsızlık yaşaması sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sevenlerinde üzüntü yaratan bu durum sonrasında sık sık bilgilendirme yapılırken iyi haber için gözler Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço’ya çevrilmişti. Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da açıklama yaparak Nuri Alço’nun yoğun bakımda tedavi edildiğini söylemişti.

Sevk Edilmişti

Yoğun bakımda tedavisine devam edilen oyuncu daha sonrasında ileri tetkikler için Eskişehir Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek durumu burada takip altına alınmıştı. Yapılan ilk testlerde kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyinde damar tıkanıklığı yaşadığı ortaya çıkan oyuncu için yoğun bir tedavi programı düzenlendi.

Yoğun Bakımda Nuri Alço Sağlık Durumu Hakkında Açıklama
Yoğun Bakımda Nuri Alço Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen oyuncu hakkında Burcu Alço yeni açıklama yaptı. Alço, açıklamasında “Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha, binlerce kez daha iyi ki Nuri’m” dedi.

Tedavi ve iyileşme sürecini evinde geçirecek Yeşilçam’ın ünlü ismi, kalbindeki ritim sorunu nedeniyle yaşamına kalp pili ile devam edecek. Hayati bir riski bulunmayan oyuncu hakkında gelen son haberler, sevenlerini de sevindirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler