Ana SayfaÜnlülerÜnlü İsimlere Babalık Davası Açan Kardeşlerine Furaye’den Çıkış

İlgili Postlar

Ünlü İsimlere Babalık Davası Açan Kardeşlerine Furaye’den Çıkış

Suphiye Orancı’nın babalarını arayan kızları Türkiye’nin gündeminde yer alırken kardeşlerden birisi olan Furaye sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu…

Son dönemlerde Suphiye Orancı’nın 4 kızı ile ilgili yaşananlar Türkiye’nin en önemli gündemlerinden birisi olmuştu. Kızlardan birisinin Metin Akpınar’ın çocuğu olmasıyla birlikte ünlüler dünyasında arklı iddialar gündeme gelirken kardeşler arasında yer alan Furaye sessiz kalmayı tercih etmişti. Duygu Nebioğlu’nun açıklamalarında farklı ünlü isimlerin gündemde olduğu belirtilmiş ve bu isimlerin kimler olduğu merak edilmişti. Ancak babasının kim olduğunu bilmeyen Furaye, bu konuda ilk defa açıklamalarda bulundu.

Ünlü İsimlere Babalık Davası Açan Kardeşlerine Furaye’den Çıkış
Ünlü İsimlere Babalık Davası Açan Kardeşlerine Furaye’den Çıkış

“Kim Olduğunu Bilmek İstemiyorum”

Zorlu bir dönem yaşadığını aktaran Furaye, yaralarını deşmek istemediği için babasının kim olduğunu öğrenmek istemediğini söyledi. Duygu Nebioğlu ve ikizi Sevgi’nin Metin Akpınar ile davası devam ederken Dilara da babasının Uğur Dündar olduğunu iddia ederek Adli Tıp Kurumu’nun sonuçlarına itiraz etmişti. Tüm bu yaşananlarda açıklama yapmayan ve babasının kim olduğuna yönelik hiçbir detayın ortaya çıkmadığı Furaye, bu konuda çaba göstermeyeceğini söyledi.

Gözlerin çevrildiği Furaye, hakkındaki iddialara ve gündemde çıkan spekülasyonlara son vermek adına Gazeteci Müge Dağıstanlı’ya açıklama yaptı. “Ben diğer kardeşlerim gibi şanslı değildim. Onlar iyi ailelere evlatlık verildi. Ben 15 yaşıma kadar yurtlarda kaldım, evlatlık verilemedim. Her şey benim için daha zor, ağır ve travmatik geçti. Neler yaşadığımı anlatmak istemiyorum. O travmalarla yeniden yüzleşmeye gücüm yok. Yaşadığım onca zor yılların ardından hayata tutundum, ayaklarımın üzerinde durdum. İyileşmek için çok çabaladım. Ve başardım. İnsanlara faydamın olduğu, çok sevdiğim bir mesleğim var. Sağlıkçıyım. Ülkeme faydalı bir vatandaşım. Bir kedim, huzurlu-mutlu, mütevazı bir hayatım var. Bunun, ne yazık ki gündeme gelen bu konularla bozulmasını istemiyorum. Çok üzülüyorum.” dedi.

Yaşadığı acı dolu yıllar sonrasında kendi hayatında yoluna devam etmek istediğini aktaran Furaye, kardeşlerinin farklı amaçlarda olduğu iddialarına da açıklık getirdi. Kardeşlerinin her birinin iyi niyetli ve başka bir şey peşinde olmadığını söyleyen Furaye, “Kardeşlerimle görüşüyorum. Onlar benim canım. Duygu çok hassas, kırılgan ve iyi niyetli. Asla başka bir şeyin peşinde değil. Ablası olarak hep yanında ve arkasında olacağım.” diyerek sözlerini noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler