Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay'a Koronavirüs Engeli

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’a Koronavirüs Engeli

Nurgül Yeşilçay’a koronavirüs engeli! Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay geçtiğimiz akşam Etiler’de görüntülendi. Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçi’nin de bulunduğu yemekten Nurgül Yeşilçay yeğeni Buse Çelik ile birlikte ayrıldı.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Berrak Tüzünataç Kimdir?

özge özpirinçci kimdir?

Nurgül Yeşilçay: Pandemiden Dolayı Erteledik

Bir süredir yapımcı Necati Kocabay ile aşk yaşayan ve evlilik hazırlığı yapan Nurgül Yeşilçay’a koronavirüs engeli. Bir mekanda katıldığı yemek çıkışında yeğeniyle görüntülenen güzel oyuncu düğün hazırlığı için şu sözleri söyledi;

“Evet, evlilik hazırlığı yapıyorduk ancak pandemiden dolayı erteledik. Aslına bakarsanız yapabilirdik ancak ben halaysız düğün istemiyorum. Hep beraber bir araya gelmeliyiz. Kısmet olursa seneye düşünüyoruz artık” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla bir markayı ti’ye aldığı konuşulmuştu. Oyuncuya muhabirler tarafından bu konu sorulduğunda “Öyle bir şey yok” dedi.

Nurgül Yeşilçay Nasıl Ünlü Oldu? İşte Ünlü Oyuncunun Filmleri Aratmayan Hikayesi!

Yakında yeni bir dizi ile ekranlara gelecek olan Yeşilçay, “Buse de, ben de diziye başlayacağız. Evde çok genç bir enerji var. Onlar ne yaparsa ben de ayak uydurmaya çalışıyorum. Hepsi çok eğlenceliler ve eğleniyoruz” ifadelerini kullandı.

Son olarak Gülperi dizisiyle ekranlarda gördüğümüz oyuncu yakın zamanda yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yayın hayatına henüz başlamayan Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay’a Mert Fırat ve Yurdaer Okur eşlik ediyor. Dizinin yakın zamanda ekranlarda gösterilmeye başlanması bekleniyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler