Ana SayfaDedikoduHande Ataizi İle Dinç Aydoğan İkilisinin Nikahına Koronavirüs Engeli!

İlgili Postlar

Hande Ataizi İle Dinç Aydoğan İkilisinin Nikahına Koronavirüs Engeli!

Ünlü Oyuncu Hande Ataizi ile genç sevgilisi Dinç Aydoğan, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldılar. Fransa’da nikah masasına oturmayı planlayan ikili, korona virüs salgını sebebiyle düğün tarihleri başka bir bahara ertelediklerini anlattılar. Hande Ataizi İle Dinç Aydoğan İkilisinin Nikahına Koronavirüs Engeli! Detaylar Haberimizde..

Hande Ataizi 20 Yaş Küçük Sevgilisiyle Dünya Evine Giriyor!

Hande Ataizi İle Dinç Aydoğan İkilisinin Nikahına Koronavirüs Engeli!

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın yapmış olduğu özel habere göre; güzel oyuncu Hande Ataizi ile sevgilisi Dinç Aydoğan, geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki bir çiçek mağazasında objektiflere takıldı. Anneler Günü için çiçek siparişi vermek isteyen ikili, korona virüsten korunmak için yüzlerine maskelerini takarak tedbirlerini aldıklarıda dikkatlerden kaçmadı. Hande Ataizi İle Dinç Aydoğan İkilisinin Nikahına Koronavirüs Engeli!

Hande Ataizi Kimdir?

Hande Ataizi’nden Mutfak İtirafı!

Ayaküstü magazin gazetecilerin sorularını cevaplayan Hande Ataizi, karantina günlerinde yaptığı mutfak itirafıyla ise şaşırttı. Ünlü oyuncu, korona virüse karşı tedbir amaçlı evde haps olan pek çok ünlü ismin mutfaktaki marifetlerini hayranlarıyla paylaşması hakkında konuştu.

Elimize Yüzümüze Bulaştırdık!

Güzel Oyuncu “Ben pek bir şey yapmadım. Mutfakla pek aram yok. Geçen bir pizza yaptık. Onu da elimize, yüzümüze bulaştırdık” şeklinde bir itirafta da bulundu.

Başka Bahara!

Diğer taraftan bu bahar Fransa’da dünya evine girmeyi planlayan ikili, korona virüs sebebiyle nikat tarihleri başka bir bahara ertelediklerini de açıkladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler