Ana SayfaÜnlülerDamla Sönmez “İlk”inin Heyecanını Yaşıyor

İlgili Postlar

Damla Sönmez “İlk”inin Heyecanını Yaşıyor

Türkiye’de iddialı yapımların vazgeçilmez isimlerinden Damla Sönmez, yeni projeleriyle ilgili açıklama yaparak heyecanını paylaştı.

Türkiye’de geniş izleme kitlelerine ulaşmayı başaran Çukur, Alev Alev, Aziz ve Maviye Sürgün gibi dizilerde rol alan Damla Sönmez, güzelliği kadar oyunculuk performansıyla da ilgi görüyor. Yeni projeleriyle ekranlarda yer almaya devam edecek ünlü isim, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde magazin muhabirlerinin radarına takıldı. Sorulara yanıtlar vererek yeni açıklamalarda bulunan Damla Sönmez, bir ilki yaşayacağını ve bu nedenle çok heyecanlandığını söyledi.

Damla Sönmez, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan oyuncu, bir süre burada dolaşıp alışveriş yaptı. Yağmurlu havayı alışverişe ayıran güzel oyuncu, muhabirleri karşısında görünce gülümseyerek objektiflere poz verdi.

Damla Sönmez “İlk”inin Heyecanını Yaşıyor
Damla Sönmez “İlk”inin Heyecanını Yaşıyor

Damla Sönmez’in Kariyerine Bir İlk

En son Çırak adlı dizide rol alacağı öğrenilen oyuncu, bu projede çekimlere başlandığını ve Temmuz ayı itibariyle projenin dijital platformlarda yayınlanacağını söyledi. Bu açıklamalar sonrasında diğer projelerine de değinen Sönmez, uzun metrajlı bir film için anlaşmanın sağlandığını ve yeni proje için çok heyecan duyduğunu söyledi. Başrollerinde Rıza Kocaoğlu ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldığı Tezgah filminde oynayacak Damla Sönmez, “Daha önce kısa film yapımcılığı yaptığım olmuştu ama bu yapımcılığını yaptığım ilk uzun metraj film deneyimim olacak, izleyici ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Oyunculuğunun yanı sıra yapımcı olarak da yeni filmde yer alacak olan Damla Sönmez, bu konuda oldukça heyecanlı olduğunu net bir şekilde gösterdi.

AVM’de dikkatleri üzerine çeken Damla Sönmez’e hayranlarından da yoğun ilgi vardı. Tüm hayranlarıyla ilgilenen ve hiçbir hayranını kırmayan Damla Sönmez fotoğraf çektirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler