Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cenk Nedim'in Kafasına Silah Dayıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cenk Nedim’in Kafasına Silah Dayıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul 5. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cemre, Şeniz’in Nedim’i hırpaladığını zorla ilaç vermeye çalıştığını kamera kayıtlarıyla ispatlar ama Agah Cemre’ye inanmaz onu işten kovar. Nedim, Cenk’in üstüne atlayıp ona saldırır. Şeniz, Nedim’in iyileşmesine tahammül edemez ve tüm ilaçlarını değiştirir. Nedim’in durumu kötüye gider. Cenk Nedim’in kafasına silah dayıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Cenk Nedim’in Kafasına Silah Dayıyor!

Zalim İstanbul 6. bölüm yeni fragmanı henaz yayınlanmadı. Şeniz eşine Nedim’in vitaminlerini vermeye çalışırken onun kolunu yanlışlıkla yaraladığını söylemiştir.  Agah, Cemre’nin Şeniz’i suçlamalarına inanmaz ve ona Şeniz’den özür dilemesini ister. Ama Cemre kabul etmez haklı olduğunu söyler. Cemre işten kovulur. Nedim, amcasına Şeniz’in yalancı olduğunu defalarca söyler.

ZALİM İSTANBUL 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nurten, Ceren’e Nedim’in yemeğini yedirmesini söyler. Cenk bahçede Cemre’ye yanlış kadına kafa tuttuğunu, özür dileyim savaşmaya devam etmesini söyler. Nedim onlara konuşurken pencereden gördüğünde, Ceren onun kulağına Cenk’in Cemre’ye asıldığını söyler. Nedim, bahçeye inip Cenk’in üstüne atlayıp ona saldırır. Agah, Nedim’e bunu neden yaptığını sorduğunda, Cenk’in Cemre’yi rahatsız ettiğini söyler ve ‘Cemre benim’ der.

Ceren’in hamileliği kesinleşir. Babaannesi de artık onun hamile olduğunu öğrenir ve onu doktora götürür. Bir hafta daha bekleyip kesinleşince açıklamasını tembih eder. Ama Ceren sabırsızdır. Bir an evvel söyleyip evin gelini olmak ister. Cenk, olaydan sonra bir hafta hiç eve gelmez. Magazin haberlerinde sürekli haberleri çıkar. Agah, onu zorla şirkete getirtir ve tüm kredi kartlarını iptal ettirir. Şirkette muhasebede çalışmaya başlamasını söyler.

Şeniz, Nedim’in daha fazla iyileşmesini istemez ve onun tüm ilaçlarını değiştirir. Cemre, Agah ile Şeniz’in olduğu sırada eve gider ve Şeniz hanımdan özür diler. İşine tekrar başlayan Cemre, Nedim’in gün geçtikçe kötüleşmeye başladığını fark eder ama nedenini anlayamaz. Cenk, bunu annesinin yaptığını anlar ve ona hesap sorar. Şeniz de oğluna o ölmezse huzurlarının olamayacağını, iyileşip her şeyi hatırladığında bir tokatla kurtulamayacağını söyler. Cenk, silahını alıp Nedim’in kafasına dayar.

Zalim İstanbul 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kızını Yeğenime Verecek Misin?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler