Ana SayfaÜnlülerYıldırım Öcek'ten kötü haber geldi. Herkesi yasa boğdu!

İlgili Postlar

Yıldırım Öcek’ten kötü haber geldi. Herkesi yasa boğdu!

Yıldırım Öcek’ten kötü haber geldi. Herkesi yasa boğdu! Usta oyuncu Yıldırım Öcek, hastanede yaşam savaşı veriyor. Durumu ciddi olan sanatçının neyi var? Neden hastaneye kaldırıldı? Sağlık durumundaki gelişmeler neler? Detaylar haberimizde…

Yıldırım Öcek kimdir?

Yıldırım Öcek’ten kötü haber geldi

Sanat camiasının önemli isimlerinden usta sanatçı Yıldırım Öcek, yaşam mücadelesi veriyor. Geçirdiği mide ameliyatı sonrasında durumu kötüye giden yıldırım Öcek’ten sevenlerini korkutan haber geldi.

Yıldırım Öcek yaşam mücadelesi veriyor

Yıldırım Öcek, geçirdiği mide ameliyatının ardından hızla kilo vermeye başladı. Bakım ve tedavisi aksatan Öcek’in zayıflaması durdurulamaz bir hal almaya başladı. Tedavi olmayı reddeden Yıldırım Öcek, dört gün önce durumunun iyice kötüye gitmesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Yıldırım Öcek’in sağlık durumu nasıl?

Hastanede yoğun bakımda tedavi gören Yıldırım Öcek’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, uygulanan tedaviye cevap vermediği öğrenildi.

Yıldırım Öcek için dua istedi

Yıldırım Öcek’in kötü haberini, sanat camiasında verdiği kötü haberler ile felaket tellalı olarak anılan usta sanatçı Onur Akay verdi. Akay, Yıldırım Öcek hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Avrupa Yakası isimli dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakterini canlandıran değerli oyuncumuz Yıldırım Öcek, şu an yoğun bakımda ve durumu çok ağır! Yaşam mücadelesi veren Öcek, daha önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ancak mide küçültme ameliyatı sonrası yapılması gereken tedavilere ve özellikle bakımlara gitmeyen Yıldırım Öcek, metabolizma sıkıntıları yaşadı ve zayıflamayı durduramaz hale geldi. 4 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncumuz maalesef komada ve tedaviye cevap vermiyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Onur Akay, Yıldırım Öcek için dua istedi.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Usta sanatçı Yıldırım Öcek, oyunculuk dünyasında genel olarak zengin adam ve patron rolleri ile yer aldı. Özellikle, Avrupa Yakası isimli dizide canlandırdığı patron karakteri ile hafızalarda yer edindi. Yıllar boyu sanat camiasında hatırı sayılır bir isim yapmış olarak hizmetleri saymakla bitmeyen Yıldırım Öcek, şimdiler hastanede yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Öcek’in hayranları, dualar ile gelecek sağlık haberlerini bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler