Ana SayfaYaşamSağlıkÜnlü İsimler Artık Balıkla Gençleşiyor!

İlgili Postlar

Ünlü İsimler Artık Balıkla Gençleşiyor!

Eylül ayının gelmesiyle birlikte artık sıcak hava ve güneş yerini yavaş yavaş sonbahara bırakmaya başladı. Cildin yenilenmesini sağlayan D vitaminin de yerini güzellik maskelerine bırakmaya başlaması demek oluyordu ki Rüzgar Sünbül’den güzelliğine düşkün kadınlar için harika bir ip ucu geldi. Balık mevsiminin de hareketlendiği bu dönemde fosforun cilde etkisini anlatan Rüzgar Sünbül, dünyaca ünlü isimlerin güzellik sırını açıkladı. Ünlü isimler artık balıkla gençleşiyor.

Vücudunuzun İhtiyaçlarını Balıktan Karşılayabilirsiniz

Eylül ayı kışla birlikte balık mevsiminin de açıldığı anlamına gelmekte. Balık severlerin büyük bir heyecanla karşıladığı bu dönemde ünlü şef Rüzgar Sünbül balık tüketiminin ne kadar önemli olduğuna değindi. İnsan vücudundaki kemik ve kasların gençleşmesi için fosforun önemli olduğunu açıklayan Rüzgar Sünbül, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu fosforun büyük bir kısmının balıktan karşılanabileceğinin altını çiziyor.

Botox Yerine Balık!

Fosforun kaslarda önemli bir etkiye sahip olduğunu vurgulayan Rüzgar Sünbül, balıkta bulunan fosfor miktarının vücudun gelişimi için önemli bir kısmı karşıladığını belirtiyor. Diş oluşumundan, sinir ve kas hareketlerine kadar vücudumuzun bir çok noktada ihtiyaç duyduğu fosfor gençleştirici etkiye de sahip.

Rüzgar Sünbül Kimdir?

Ünlü İsimler Artık Balıkla Gençleşiyor!

Fosforun kaslarda olan gençleştirici etkisi sayesinde botox ve cilt dolgunluğu gibi estetik işlemlere gerek olmadan diri ve gergin bir cilt görünümü elde edilebileceğinin altını çizen Rüzgar Sünbül, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Kim Kardashian, Salma Hayek gibi dünyaca ünlü yıldızların güzellik sırrının artık estetik yerine balık olduğunu açıkladı.

Jennifer Lopez Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler