Ana SayfaDizilerTutunamayanlar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanları Yayında!

İlgili Postlar

Tutunamayanlar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanları Yayında!

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizisi Tutunamayanlar’ın yapımcılığını Ogün Şanlıer ve Ahmet Tarık Güven üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu oturuyor. Osman Nail Doğan aynı zamanda, Mustafa Karakaş ile Tutunamayanlar dizisinin senaristliğini de üstleniyor. Gülme garantili Tutunamayanlar dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Zafer Algöz Kimdir?

Doğu Demirkol Kimdir?

Tutunamayanlar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

TRT 1 bomba bir diziye daha imza attı. İlk bölümü merakla beklenen Tutunamayanlar dizisinin baş rollerinde; Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever ve Zafer Algöz yer alıyor. Oyuncu kadrosundan da belli olduğu üzere dizi, izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatacak. Her bölümü 60 dakika sürecek olan Absürt Komedi tarzındaki Tutunamayanlar dizisi, yarın akşam 7 Ocak Salı günü 1. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. İlk bölümün 1. ve 2. fragmanı yayınlanan dizi izleyicilerden büyük beğeni topladı.

İşte Tutunamayanlar 1. bölüm 1. ve 2. fragmanları….

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİNİN KONUSU!

Tutunamayanlar dizisinde hayata dört elle sarılan gençlerin bir türlü rast gitmeyen işleri anlatılıyor. Dizi de hayatı boyunca hiç çalışmayan ve çalışmayı da düşünmeyen Tarık’ın yine ümitsizce gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının iflas etmesi sonrası her şeyini kaybeden İrem ile tanışması sonrası yaşananlar anlatılıyor. Tarık İrem’e aşık oluyor ve kendi mahallesine davet ediyor.

İrem Tarık’ın mahallesinde kitap kafe de çalışmaya başlıyor. İrem’in tek hayali ise tekrar zengin olmaktır. Tarık da, İrem’i kendisine aşık etmenin zengin olmaktan geçtiğini farkına varıyor. Onu etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini anlayan Tarık ise mahallenin İlham Perisi İlhan’dan yardım istiyor.Fakat İlhan’ın kısa yoldan zengin olmak için verdiği her fikir eğlenceli olsa da sonu hüsran oluyor.

Şinasi Yurtsever Kimdir?

 Ece Çeşmioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler