Ana SayfaÜnlülerTolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk İle Evlendi

İlgili Postlar

Tolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk İle Evlendi

Tolga Sarıtaş, modacı sevgilisi Zeynep Mayruk ile muhteşem bir düğünle Çeşme’de dünyaevine girdi!

Çiftin düğününe ünlüler akın etti! Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, düğünün ne kadar görkemli geçtiğini gözler önüne serdi. Magazin dünyasının ünlü isimleri bu özel günde Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk’u yalnız bırakmadı. Renkli anların yaşandığı düğünde, konuklar bol bol eğlendi ve bu anları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Tolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk İle Evlendi
Tolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk İle Evlendi

Tolga Sarıtaş’ın hayranları ve yakın dostları, çiftin mutluluğuna ortak oldu. Düğünden kareler kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. 

Tolga Sarıtaş, Sevgililer Gününde Evlenme Teklifi Etmişti

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun süredir aşk yaşadığı modacı sevgilisi Zeynep Mayruk’a unutulmaz bir 14 Şubat sevgililer gününde evlenme teklifi etti.

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk, Şubat ayında ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı samimi bir törenle nişanlandılar. Mutlulukları yüzlerinden okunan ünlü çift, nişan töreninde çekilen kareleri sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Nişan töreninde Zeynep Mayruk, transparan detaylı beyaz bir takım giymişti ve göz kamaştırdı. Tolga Sarıtaş ise zarif bir düz siyah takım elbise tercih ederek şıklığını gözler önüne serdi.

Zeynep Mayruk Tolga Sarıtaş Nişan
Zeynep Mayruk Tolga Sarıtaş Nişan

Ünlü çiftimiz dün akşam Çeşme’de evlendi. 5 Yıldır birlikteliği sonucunda düğünlerinde ikiliyi aile ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Zeynep Mayruk, dantel detaylı straplez model bir gelinlik tercih etti. Tolga sarıtaş ise beyaz renkte bir smokin giydi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler