Ana SayfaÜnlülerStilist Kemal Doğulu, Stiliyle Eleştirilerin Hedefinde

İlgili Postlar

Stilist Kemal Doğulu, Stiliyle Eleştirilerin Hedefinde

YouTube’da yayınlanan Tarzını Seveyim programının yapımını üstlenen Kemal Doğulu birden fazla sıfata sahip: Stilist, fotoğrafçı, şarkıcı ve kuaför.

Kemal Doğulu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündemde hızlıca yükseldi. Ünlü stilistin pantolonu çok konuşuldu.

Kariyer hayatının peşi sıra oyuncu kardeşi Kadir Doğulu ile de sık sık gündeme gelen, yer aldığı Bu Tarz Benim (2014), İşte Benim Stilim (2015-2017), Doya Doya Moda (2019-2021) jurilik yaptığı yarışmaların ardından şimdilerde YouTube’da yayınlanan Tarzını Seveyim programının sunuculuğunu üstleniyor. Program tanıtımlarını aynı zamanda sosyal medya hesabından da paylaşan ünlü stilist, kıyafetiyle dikkatleri çekti.

Stilist Kemal Doğulu, Stiliyle Eleştirilerin Hedefinde
Stilist Kemal Doğulu, Stiliyle Eleştirilerin Hedefinde

Eleştiriler Büyüyor

Paylaşımında son derece renkli bir pantolon ile boy gösteren Kemal Doğulu, düşük belli pantolon illizyonuyla sosyal medyada ses getirdi. Çift düğme, fermuar ve karışık desen detayları ile ön plana çıkan pantolonu kısa süre içerisinde hızlıca yayılarak sosyal medyada tepki çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı, “Ssanki her an düşecek gibi”, “Pantolon demeye bin şahit”, “Böyle de stilistim olmasın lütfen” şeklinde yüzlerce yorumda bulundu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler