Ana SayfaDizilerSon Nefesime Kadar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ejder Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Son Nefesime Kadar 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ejder Tutuklanıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen yeni dizisi Son Nefesime Kadar, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mihri, Hazan’ı Ejder’in sakladığı yeri bulup onu kurtarmaya çalışırken yaralanıyor. Hazan, kurtuluyor. Ancak Ejder, kaçmayı başarıyor. Ejder, Umut’u bulup onun babası olduğuna kendisini inandırıyor. Ondan Mihri’nin telsizini alıp gelmesini istiyor ve Umut’la birlikte kaçıyor. Vedat’ın yardımıyla Ejder’in yeri bulunuyor ve tutuklanıyor. Son Nefesime Kadar 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ejder, tutuklanıyor.

Son Nefesime Kadar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mihri Hazan’ı İntihar Etmeden…

Ejder Tutuklanıyor!

Son Nefesime Kadar 4. bölüm 1. fragmanında; Mihri, Ejder’i hapse attırmanın mutluluğunu yaşıyor. Ancak Umut, Mihri’ye karşı tavır almaya başlıyor. Onun kendisini babasından ayırdığı için suçluyor. Vedat, Mihri’den hoşlandığını itiraf ediyor. Ama ondan bir yanıt alamıyor. Gökçe, Mihri’yi kocasından uzak tutmak için elinden geleni yapıyor. Ona, kızının derdindeyken kendisinin Ferzan’la dolu dizgin aşk yaşadığını söylüyor.

İşte Son Nefesime Kadar 4. bölüm 1. fragmanı…

SON NEFESİME KADAR 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mihri, Sevda’nın yanına gidiyor ve onun ölmüş olduğunu görüyor. Onun ölümünden kendisini suçluyor. Olayın Ejder’e bağlandığını öğrenen Mihri’nin amiri, onun haklı olduğunu anlıyor. Ama Mihri, ondan önce gidip Hazan’ı, Ejder’in tuttuğu yerde buluyor. Mihri, tam Hazan’ı kaçıracağı sırada Ejder geliyor ve ona silah çekiyor.

Mihri, Hazan’ı arkasına alıp onun silahını atmasını sağlarken onunla boğuşuyor. Son bir hamleyle Mihri, Ejder’e biber gazı sıkıp Hazan’ı alıp oradan uzaklaşıyor. Hazan’ı, arabaya kilitleyip Ejder’le hesaplaşmak istiyor. Ama arabadan çıkar çıkmaz vuruluyor. Hazan’ın, polisleri aramasıyla ekip geliyor.

Ejder, oradan kaçmayı başarıyor. Mihri, karnına aldığı kurşunla hastaneye kaldırılıyor. Emre, annesinin başından bir an olsun ayrılmıyor. Taner, Hazan’ın kaçırılıp fidye alınmasına ortak olduğu için tutuklanıyor. Mihri, hastanedeyken Ferzan Umut’a bakacağını söylüyor. Onu eve götürüp onu rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor.

Saliha, Umut’un oyuncağına takılıp düşüyor ve bebeğini kaybediyor. Gökçe, kocasına ve Saliha’ya bunu Umut’un bilerek yaptığını söylüyor. Hazan, intihar etmek istiyor. Onu Emre buluyor ve intihar etmesini engelliyor.

Ejder, Umut’u okuldan alıp tekneye götürüyor. Onunla kaçmayı planlayıp bir otele gidiyor. Kimlik sorununu çözüyor. Ama onun kandırdığı kadınla bir problemleri oluyor. Vedat, onların yerini bulup Miihri’ye iletiyor. Mihri, torununu Ejder’in elinden kurtarıyor. Mihri’ye, inanmayan ve onun rozetini bırakmasını isteyen amiri ondan işe geri dönmesini isteyip ondan özür diliyor.

Son Nefesime Kadar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mihri Ejder’in Elinden Hazan’ı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler