Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ferhat’ın aklı karıştı

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ferhat’ın aklı karıştı

Ekranların fenomen dizisi Siyah Beyaz Aşk’in 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Birinci fragmanı ile merak uyandıran Siyah Beyaz Aşk dizisinin ikinci fragmanında dikkat çekici detaylar daha da meraklandırdı. İkinci fragmanda, Aslı’nın Ferhat’a “Ne olur bir an evvel gidelim Ferhat…” demesi ilgi çekerken, Ferhat’ın söylediği sözler izleyicileri meraklandırdı. Siyah Beyaz Aşk dizisinin yayınlanan ikinci fragmanında, dizinin yeni bölümü ile ekranlara damga vuracağının sinyali verildi. İşte Siyah Beyaz Aşk dizisinin ikinci bölüm fragmanından dikkat çekici detaylar…

Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosu

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 26. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Hem romantik, hem de heyecan dolu sahneleri ile ekranların Pazartesi akşamına damgasını vuran Kanal D’nin iddialı dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın 26. yeni bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın yer aldığı merakla beklenen dizinin ikinci fragmanında, dikkat çekici detaylar bulunuyor. Dizinin, yeni bölüm ikinci fragmanı, en az birinci fragman kadar ses getirdi.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümünde, Aslı ve Ferhat hayatlarından tüm kötülükleri çıkararak yeni bir başlangıç yapmak adına birbirlerine söz verirler. Ancak, Ferhat ve Cüneyt’in karşı karşıya gelmesi bütün büyüyü bozar. Bu karşılaşma onlara geçmişi unutmanın imkansız olduğunu hatırlatır. Cüneyt’in geçmişte yaptıklarının bedelini ödemesi gerektiğini düşünen Ferhat’ı, Aslı’ya verdiği söz engeller. Aslı, Ferhat’ın kendisinden bir şeyler sakladığını düşünerek ona bilmediğinin ne olduğunu sorar. Aslı ve Ferhat, diğer taraftan doğacak çocuklarının hayatlarını yenilemesini istiyor. Ferhat ve Aslı, geçmişte yaşananları unutup mutlu olabilecekler mi?

İşte Siyah Beyaz Aşk dizisinin 26. yeni bölüm 2. fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=efEkNxCfS6Y

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 26. yeni bölüm ilk fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=0rrb1iu7WG0

Siyah Beyaz Aşk dizisi, Kanal D ekranlarının en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Birbirinden iddialı dizilerin birbirleri ile yarıştığı Pazartesi akşamına damga vuran Siyah Beyaz Aşk dizisi, bu hafta da büyük yankı uyandıracağının sinyalini, yayınlanan yeni bölüm fragmanları ile veriyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisi, 26. yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler