Ana SayfaDizilerSerenay Sarıkaya Bale İçin 3 Ay Çalışmış

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Bale İçin 3 Ay Çalışmış

Özel bir platformda yayınlanacak yeni dizisi için Serenay Sarıkaya’nın Bale için 3 ay hazırlık süreci yaşadığı ortaya çıktı.

Son dönemlerin en dikkat çeken dijital platformlarından birisi olan Puhu TV’de Fi adı verilen yeni bir dizi yayınlanacak. Yeni dizi için uzun zamandan beri özel tanıtımlar yapılırken bu tanıtımlar ile birlikte dizi için beklentiler de arttırılmış durumda. Farklı detayların ekranlara getirildiği ve tanıtıldığı Fi dizisinde önümüzdeki günlerde ilk bölüm itibariyle büyük bir bekleyiş sona ermiş olacak.

Serenay Sarıkaya Bale Yapacak

Dizinin en önemli oyuncularından birisi olan Serenay Sarıkaya yeni dizisi ve rolü hakkında açıklamalar yaparken özellikle dizide Duru adı verilen balerin karakterini canlandıracak. Serenay Sarıkaya bale yapan bu karakter için 3 ay boyunca hazırlık yaptığı öğrenildi.

Pilates ve egzersiz dersleri aldığını söyleyen Serenay Sarıkaya’nın 3 ay boyunca yoğun bir şekilde bale ve dans üzerine çalıştığı öğrenildi. Özel bir dans hocası eşliğinde diziye hazırlık yapan Serenay Sarıkaya, bu konuda eksikliğini giderirken aynı zamanda dizi sayesinde bale ve dans konusunda da kendini geliştirme fırsatı elde etti. Serenay Sarıkaya özellikle dizinin fragmanında oldukça dikkat çeken sevişme sahneleri için de açıklama yaparken sevgilisi Kerem Bürsin ile birbirlerine karşı herhangi bir kısıtlama getirmediklerini ve iş ile aşkı hiçbir zaman karıştırmadıklarını söyledi.

Dizinin fragmanı yayınlandıktan sonra özellikle ateşli sevişme sahnelerinde rol aldığı görülen Serenay Sarıkaya bir anda bu sahneler ile Türkiye’nin gündeminde yer almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler