Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ın Ayrıldığı Sevgilisi Seçil Gür'den Bomba Açıklama!!!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Ayrıldığı Sevgilisi Seçil Gür’den Bomba Açıklama!!!

Geçtiğimiz sabah yalnız başına  hastaneye giderek koronavirüs testi yaptıran ve sonucun da negatif olduğunu öğrenen Serdar Ortaç, akşama doğru sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sevgilisi Seçil Gür ile ayrıldığını duyurmuştu. Ayrılık konusunda ise Seçil Gür’den şok bir açıklama geldi. Detaylar Haberimizde..

Serdar Ortaç Ve Seçil Gür Aşkından Üzücü Haber!..

Serdar Ortaç’ın Ayrıldığı Sevgilisi Seçil Gür’den Bomba Açıklama!!!

Geçtiğimiz yıl 5 yıllık eşi İrlandalı model Chloe Loughnan ile tek celsede yollarını ayırdıktan sonra şarkıcı Seçil Gür ile birlikte olmaya başlayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dün 2 aylık aşkını bitirmişti. Bu ayrılığı sosyal medya hesabın’dan açıklayan Serdar Ortaç’ın kararını İnstagram’dan öğrendiğini söyleyen şarkıcı Seçil Gür ise konu hakkında açıklama yaptı.

Serdar Ortaç kimdir?

Seçil Gür kimdir? - En Yeni Magazin Haberleri

Serdar Ortaç; “İlişkim Karşılıklı Anlaşmazlıklar Sebebiyle Bitmiştir”

Yaklaşık bir buçuk ay önce Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlayan Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Daha önce haberlere de yansıyan ilişkim karşılıklı anlaşmazlıklar sebebiyle bitmiştir” ifadelerini kullandı.

Seçil Gür'den, Serdar Ortaç'a sürpriz - Magazin Haberleri

İşte Serdar Ortaç’ın Duyurduğu O Paylaşımı;

Seçil Gür; “Hastalığı Ruh Halini Etkilemiş”

Sevgilisi ile ayrıldığını sosyal medya’dan öğrendiğini anlatan şarkıcı Seçil Gür ise Serdar Ortaç hakkında şöyle dedi “Ayrıldığımızı ben de paylaşımından öğrendim. Hastaneden döndüğünde Serdar’ın evine gittim, kapıda konuştuk. Bana ayrıldığımızı söyledi. Sanırım hastalık yüzünden kötü bir ruh haliyle konuşuyor. Hastalığının neden olduğu psikolojik durumla o hikayeleri atıyor. Hastalığı ruh halini etkilemiş.”

Tek Başına Hastaneye Gidip Test Yaptırmıştı!

Diğer yandan aynı zamanda MS hastası olan şarkıcı Serdar Ortaç, dün sabah saatlerinde yalnız olarak özel bir hastaneye giderek koronavirüs testi yaptırmıştı. Hastaneye üstüne basa basa tek başına gittiğini kimsenin ona eşlik etmediğini anlatan Serdar Ortaç’ın korona virüs testi negatif çıkmıştı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın almış olduğu ayrılık kararı, sevgilisinin Seçil Gür’ün hastanede kendisinin yalnız olmasının payı olabileceği de düşündürüyor.

Serdar Ortaç'ın ayrıldığı sevgilisi Seçil Gür sessizliğini bozdu: Ayrılığı Instagram'dan öğrendim

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler