Ana SayfaDizilerSadakatsiz 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Babası İle İlgili Gerçekleri Öğreniyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Babası İle İlgili Gerçekleri Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 30. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya, Selçuk’la birlikte Didem’in yanına gidip her şeyi Derin’in planladığını öğrenir. Aldığı ses kaydıyla Derin’in kapısını çalar. Yapması gerekeni onlara bırakır. Derin, Volkan’la birlikte Derya’nın yanına kontrole gider. Sadakatsiz 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya, babasıyla ilgili gerçekleri öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Babası İle İlgili Gerçekleri Öğreniyor!

Sadakatsiz 30. bölüm 1. fragmanında; Asya, ismindeki kadın Asya’nın karşısına çıkıp babasıyla olan ilişkisini anlatıyor. Onun anlattıklarından sonra Asya’dan kendisini affetmesini istiyor. Onların konuşmalarını Derin, duyuyor. Derin, duyduklarını Asya’ya karşı koz olarak kullanacak mı?

İşte Sadakatsiz 30. bölüm 1. fragmanı…

 

SADAKATSİZ 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Selçuk’la birlikte Didem’in yanına gider. Ona gerçekleri anlatmazsa, suçlu durumuna düşeceğini söylerler. Didem Derin’in, kaçma planını kendisinin hazırladığını, bunu Asya ile Volkan’dan intikam almak için yaptığını anlatır.

Asya, onun konuşmalarını ses kaydına alır. Melih’i arayıp, Derin’in evinde buluşmak istediğini söyler. Volkan’ın da, evde olduğu anda Asya eve gelir ve ses kaydını onlara dinletir. Asya gittikten sonra Melih, Derin’e ateş püskürür. Görevi gereği onu ihbar etmek zorunda olduğunu söyler.

Volkan, bu işe dahil olmak istemeyip evi terk eder. Onlar konuşurken Gönül gelir. Melih’e, öz yeğenini hem de hamileyken ihbar etmemesi için baskı yapar. Önce Melih, Asya’ya gidip ondan özür diler. Daha sonra Bahar’la konuşup ondan da özür diler. İşine ihanet etmemek için, istifa eder.

Derin’i, ele vermez. Gönül, Derin’le konuşup onu Volkan saplantısından vazgeçirmeye çalışır. Kızını tanıyamayan Gönül, Turgay’la buluşup ona derdini anlatır. O sırada Derin gelip onların konuşmalarını duyar ve annesine çok kızar. Volkan, çocuk doğana kadar Derin’in yanında kalmayı kabul eder.

Asya ile, son kez konuşup onu bir daha rahatsız etmeyeceğine söz verir. Melih ile Bahar, görüşmeye başlar. Asya’ya hastaneden bir geçmiş olsun çiçeği gelir. Ardından vakfa davet edilir ve hastaneye başhekim olarak dönmesi istenir. Ama Asya, bu teklifi kabul etmez.

Kendi muayenehanesini açmak istediğini söyler. Cavidan, Asya’ya gelini için hazırladığı iş yerini ona kiralar. Derin, hamilelik yalanını devam ettirmek için Derya’yı tehdit eder. Volkan, Derin’in iş yerine gelip onu hastaneye götürür.

Derin, muayene sonucunda Derya’nın ne diyeceğini korkuyla bekler. Asya’nın kapısını çalan bir kadın çalar. İsminin Asya olduğunu söyler.

 Sadakatsiz 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya’nın Karşısına Çıkan Adaşı Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler