Ana SayfaDizilerNihat Hatipoğlu'na yine ilginç bir soru! “Lens takmak orucu bozar mı?”

İlgili Postlar

Nihat Hatipoğlu’na yine ilginç bir soru! “Lens takmak orucu bozar mı?”

Nihat Hatipoğlu, her yıl olduğu gibi; bu Ramazan ayında da kimi zaman komik, kimi zaman garip, bazen kırk yıl düşünsek aklımıza dahi gelmeyecek soruların kendisine sorulmasıyla dikkat çekiyor. Bu tarz sorulara verdiği cevaplarla sık sık sosyal medya ve magazin gündeminde yer alan Hatipoğlu, yine ilginç bir soru ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Nihat Hatipoğlu kimdir?

Bu yıl, ATV’de yayınlanan ‘Nihat Hatipoğlu ile Sahur Programı’nda, yine ilginç sorular almaya devam eden Prof. Dr. Hatipoğlu, bu kez ise “Lens kullanmak orucu bozar mı? Sorusuyla karşı karşıya kaldı.

Nihat Hatipoğlu’na şok soru: Bayanlardan hoşlanıyorum, ne yapayım?

Lens kullanmak oruç için bir sorun oluşturur mu?” Diye soran izleyiciye Hatipoğlu; “Hayır hiçbir sorun oluşturmaz” cevabını vererek “tabii veya tabii olmayan yollardan, vücuda nüfuz eden şeylerin” orucu bozacağını ekledi.

İzleyicinin sorusu Nihat Hatipoğlu’nu kızdırdı: “Azgınlık yaşı değil ki!”

Ateş düşürücü iğne vurulması orucu bozmaz!

Hatipoğlu açıklamasında; Ağız, burun yoluyla vücuda alınan maddelerin, bağırsak rahatsızlıkları için kullanılan fitiller ve iğne ile damar yoluyla vücuda giren gıda takviyesi, kan veya serum gibi maddelerin orucu bozacağını beyan etti. Ayrıca, ateş düşürücü iğne yaptırılmasının ise oruca zarar vermeyeceğini ve bozmayacağını dile getirdi.

Haberin videosu için tıklayınız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler