Nesrin Cavadzade: Sete taş gibi gidiyorum! La Casa De Papel dizisinde rol alacağı iddiaları ile uzun süredir gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, yaptığı açıklama işe şaşırttı. Oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ve düzgün fiziği ile de oldukça konuşulan Cavadzade, sağlığını nasıl koruyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…
Nesrin Cavadzade, Altın Kelebek Gecesinde İlgi Odağı Oldu
Nesrin Cavadzade: Sete taş gibi gidiyorum!
Nesrin Cavadzade: Sete taş gibi gidiyorum! Dünyaca ünlü La Casa De Papel dizisinde rol alacağı iddiaları ile gündeme gelen ve adından sıkça söz ettiren Azerbaycan asıllı oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki akşam Nişantaşı’nda bir alışveriş merkezindeki güzellik merkezinde objektiflere takıldı.
Sette herkes grip ve hasta
Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinde bulunan güzellik merkezinden çıkarken yakalanan Cavadzade, hücre terapisi gördüğünü söyleyerek “Bu cihaz sayesinde sete taş gidiyorum, taş gibi çıkıyorum” dedi.
Haftada ez az üç kere bu cihaza girdiğini ifade eden güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, “Haftada üç kez bu cihaza giriyorum. Bizim sette herkes grip ve hasta. Hatta domuz gribi geçirenler var. Ben ise bunun önlemini almak için bu cihazı kullanıyorum. Ben bu cihaz sayesinde sete taş gibi gidiyorum, taş gibi çıkıyorum.” diyerek sağlığını koruduğunu söyledi.
Hücre Terapisi nedir?
Hücre terapisi, hasarlı doku veya hücreleri değiştirmek ya da onarmak için insan veya hayvan hücresi nakli işlemidir. Alternatif şifacılar tarafından uygulandığı şekliyle hücre terapisi aslında canlı hücre terapisi, ksenotransplant terapi, hücre süspansiyonu, grandüler terapi ya da taze hücre terapisi adı verilen organ nakli türüdür.
Hücre terapisi nasıl uygulanır?
İşlem ya fetal ksenojenik (hayvan) hücrelerinin (örneğin koyun, inek, domuz ve köpek balıklarından alınanlar) ya da insan dokularından çıkarılan hücrelerin bütünüyle enjekte edilmesini içerir. İkinci yöntem eğer hücreler aynı hastadan alınıyor ve yeniden aynı hastaya naklediliyorsa otologus hücre terapisi olarak da bilinir. Birkaç farklı tipte hücre eş zamanlı olarak uygulanabilmektedir. Paracelsus’un “benzer benzeri iyileştirir” kuramından yola çıkarak uygulanan hücrelerin türleri bir şekilde hastanın organ ya da dokusuyla uyum içerisinde olmalıdır. 2008 yılından bu yana hücre terapisinin nasıl işe yaradığını kimse kanıtlayamamıştır ancak terapiyi öneren kişiler enjekte edilen hücrelerin alındıkları organa benzeyen, böylelikle yeniden canlandıracağı ve o organın fonksiyonlarını uyaracağı ve onun hücresel yapısını yeniden oluşturacağı organa doğru yolculuk ettiğini öne sürerler. Bir başka deyişle hücreler kendi türüne özgü değil, organa özgü çalışır. Hücresel tedaviyi destekleyenler, embriyonik ve fetal hayvan dokusunun iyileşmeye yardımcı olan vitamin, mineral, hormon ve enzimlerden ayrı olarak aktif terapötik ajanlar da taşıdığına inanırlar.