Ana SayfaÜnlülerMurat Özdemir Gözaltına Alındı!

İlgili Postlar

Murat Özdemir Gözaltına Alındı!

Tv8 kanalında sevilerek izlenilen MasterChef yemek yarışmasıyla üne kavuşan Murat Özdemir, papağana işkence yaptığını kanıtlayan video yüzünden bu akşam gözaltına alındı, detaylar Haberimizde..

Murat Özdemir’in Skandal Videosuna Acun Ilıcalı Yorumu!

Murat Özdemir, İşkence Videosunun Ortaya Çıkmasıyla Gözaltına Alındı!

Sosyal medyada paylaştığı papağana yaptığı işkence videosu ile gündeme bomba gibi düşen Murat Özdemir, yaşadığı  Ortaköy’deki evinde gözaltına alındı.

MasterChef Murat Özdemir Kimdir?

Murat Özdemir'in skandal videosu

Kızınada Eziyet Etmiş..

Yaşadığı İstanbul Ortaköy’deki evinden alınarak polis karakoluna götürülen Murat Özdemir’e mahalle halkıda tepki gösterdi. Murat Özdemir’in kendi kızını dövmesi suçlamasıyla da karşı karşıya olduğu öne sürüldü.. İstanbul Barosundan hayvan hakları bölümünden baro avukatlarının da Murat Özdemir’in evine geldiği öğrenildi. Polisin eziyet gören papağanı da olay yerinden aldığıda tespit edildi.

Bakan Dr. Bekir Pakdemirli : “Bakanlık Olarak Suç Duyurusunda Bulundum!”

Türkiye Tarım ve Köyişleri sorumlu Bakan Dr. Bekir Pakdemirli, MasterChef Murat’ın olay yaratan işkence videosu hakkında sosyal medya hesabından, “Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim.İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık.” ifadeleriyle açıklama yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler