Ana SayfaÜnlülerMuazzez Ersoy'dan Seda Sayan'a Gönderme

İlgili Postlar

Muazzez Ersoy’dan Seda Sayan’a Gönderme

Muazzez Ersoy’dan göndermeli paylaşım. Muazzez Ersoy Seda Sayan’a gönderme mi yaptı? Seda Sayan geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetik ile gündeme gelmişti. Muazzez Ersoy’un yaptığı paylaşımı Seda Sayan’a gönderme olarak yorumlayan takipçiler oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Muazzez Ersoy Kimdir?

Seda Sayan Kimdir?

Muazzez Ersoy: Kendine Benzemek Ne Güzel

Muazzez Ersoy’dan göndermeli paylaşım geldi. Muazzez Ersoy Instagram hesabı üzerinden göndermeli paylaşımda bulundu. Sanatçı fotoğrafını “Kendine benzemek ne güzel; filtresiz” notu ile paylaştı. Takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafa bazı takipçileri “Seda Sayan’a gönderme yapıyor” yorumunda bulundu.

muazzez-ersoy

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde dünyada çok moda olan ‘Fransız Askısı’ adı verilen bir operasyonla yüzünü gerdirdi. Seda Sayan’ın estetik yaptırdığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak büyük ses getirmişti. Yaptırdığı operasyon sonrası sosyal medya hesabından yeni görüntüsünü paylaşan Seda Sayan fotoğrafını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmamıştı.

Muazzez Ersoy ve Emre Altuğ ‘dan George Clooney Yorumu

Seda Sayan’ın estetik sonrasındaki görüntüsü bir çok kişi tarafından gösteri dünyasının ünlü isimlerinden Rodrigo (Jessica) Alves’in görüntüsüne benzetildi. Rodrigo (Jessica) Alves Türkiye’ye sık sık gelip estetik operasyonlar geçiren ünlü isim ile Seda Sayan arasındaki benzerlik çok konuşuldu.

Muazzez Ersoy’un sosyal medya üzerinde yaptığı manidar paylaşımının üzerine Seda Sayan’a gönderme olarak yorumlayan bir takipçiye Seda Sayan “Gerdirip gerdirip söylemeyenler… Ah doktor Serdar, kimlere elin değmedi ama söyleyemezler” yanıtını verdi.

Seda Sayan’dan ‘Fransız Askısı’ İmajı!

Şu sıralar Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yapan Seren Serengil sosyal medya hesabından Seda Sayan’ın kendisine benzetildiği dile getiren bir paylaşımda bulunmuştu. Seda Sayan’ın fotoğrafını yayınlayan Seren Serengil, paylaşımına “Ha gayret Seda abla, az kaldı. Seda Serengil” notunu düşerek paylaşmıştı.

Seren Serengil kimdir?

seda-sayan

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler