Ana SayfaÜnlülerMezar Ziyaretini Şova Çevirdi! Dilan Polat Yine Rahat Durmadı

İlgili Postlar

Mezar Ziyaretini Şova Çevirdi! Dilan Polat Yine Rahat Durmadı

Geçtiğimiz haftalarda cezaevinden çıkan ve eski günlerine dönmeye çalışan sosyal medya fenomeni Dilan Polat mezar ziyaretini de şova çevirdi. 

Kara para aklama ve vergi kaçırmaktan hakkında soruşturma başlatılan Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin de içerisinde bulunduğu 12 kişi 4 Kasım 2023 tarihinde tutuklanmıştı. Yaklaşık 10 ay cezaevinde kalan ve 19 Ağustos tarihinde cezaevinden tahliye edilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yine magazin sayfalarından düşmüyor. Hem cezaevine girmeden önceki paylaşımları hemde cezaevinden tahliyesi sonrasında eski şaşalı günlerine dönüşü için çalışıp hayatını sosyal medyada paylaşan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yeniden eleştirilerin odağı haline geldi.

Mezar Ziyaretini Şova Çevirdi Dilan Polat Yine Rahat Durmadı
Mezar Ziyaretini Şova Çevirdi Dilan Polat Yine Rahat Durmadı

Mezara Gitti Sosyal Medyada Paylaştı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından hakkında soruşturma başlatılan ve yaklaşık 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, annesinin ölüm yıl dönümü için annesinin mezarı başına gitti.

Mezar Ziyaretini Şova Çevirdi Dilan Polat Yine Rahat Durmadı
Mezar Ziyaretini Şova Çevirdi Dilan Polat Yine Rahat Durmadı

Annesinin mezarına ziyarette bulunan Dilan Polat bu anları sosyal medyada paylaşınca eleştirilerin odağı haline geldi. Annesinin ölüm yıl dönümünde annesinin mezarlığını ziyaret ettikten sonra annesinin vefat ettiği evi de sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşan Dilan Polat eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Kız kardeşi Sıla Doğu ile birlikte annelerinin ölüm yıl dönümü için annesinin mezarı başı a gidip oradan da annesinin öldüğü evi de takipçileri ile paylaşan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’a “annenin mezarında bunu yapma”, “bari anneni şovuna alet etme” gibi yorumlar geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler