Ana SayfaÜnlülerMegastar Tarkan Konserinde Seyircilerine Terli Havlu Fırlattı

İlgili Postlar

Megastar Tarkan Konserinde Seyircilerine Terli Havlu Fırlattı

Dün akşam Samsun’da düzenlenen bir müzik festivalinde sahnede yerini alan Megastar Tarkan‘ın, defalarca kez terini sildiği havluyu hayranlarına fırlatması dikkatlerden kaçmadı.

Samsun’da düzenlenen müzik festivali kapsamında rap müziğinin duayenlerinden Ceza ve Türkiye’nin Megastarı Tarkan sahnede yerini alarak Samsunlulara harika bir gece yaşattı.

Samsunlu vatandaşlar, bu özel gecede Megastar Tarkan ve rap müziğinin duayenlerinden Ceza’yı canlı dinleme fırsatını yakaladılar. Bu festival gecesinde sahneye ilkin Ceza çıktı ve seslendirdiği parçalarla müzikseverleri coşturdu. Ceza’dan sonra Tarkan sahnedeki yerini aldı. Tarkan sevilen birçok şarkısını seslendirerek hayranlarını pop şarkılarıyla coşturdu.

Megastar Tarkan Terli Havlusunu Hayranlarına Fırlattı
Megastar Tarkan Terli Havlusunu Hayranlarına Fırlattı

“Terim Mis Gibi Kokar”

Megastar, defalarca kez terini kuruladığı havluyu konsere gelen müzikseverlere atarak ilginç anlara imza attı. Seyircileriyle iletişime geçen Tarkan, “Merak etmeyin terim mis gibi kokuyor. Yine de tersiz verebilirim isterseniz. Tertemiz bir tane” açıklaması yaptı. Müzikseverlerin cevabı bilinmezken, “Havlu kalmadı kız” diye konuşurken Tarkan, bu sözlerin ardından terli havluyu müzikseverlere attı. Seyirciler havluyu yakalamak için birbirleriyle adeta yarışa girdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler