Ana SayfaDizilerMasterChef'te Eleme Potasına Giden İlk Yarışmacılar Kimler Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’te Eleme Potasına Giden İlk Yarışmacılar Kimler Oldu?

MasterChef 2020’de dün akşam muhteşem bir dokunulmazlık oyunu ekranlara geldi. Stüdyoda yaşanan heyecanlı anlara, Mehmet Şef’in sürpriz şovu unutulmaz anlar yaşattı.  Şefler, yarışmacılardan dört çeşit yemek ve bir çeşit tatlı olmak üzere beş farklı lezzetten oluşan bir menü istedi. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef’te eleme potasına giden ilk yarışmacılar kim oldu?

Mehmet Şeften Kasaplık Şovu

MasterChef 2020 Türkiye’de onuncu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Mehmet şef adeta şov yaptı. Mavi takım ve Kırmızı takım yarışmacıları, dokunulmazlık oyununda ne yapacaklarını merak ederken tavandan inen dana herkesi şaşkına çevirdi. Sonrasında Mehmet şef, eline aldığı bıçakla hünerlerini gösterdi ve her iki takıma yapılacak yemeğe göre parçalar kesti. Sonra şefler, bu parçalar ile yapılacak yemekleri açıkladı. Yarışmacılardan dört çeşit yemek istendi ve bir saat süre verildi. İstenen yemekler

  • 1- Haşlama
  • 2- Izgara bonfile
  • 3- Tencere yemeği
  • 4- Fırın yemeği
  • 5- Katmer oldu.

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Verilen süre sonunda takımlar yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Tadım sonunda şefler Mavi takım ve Kırmızı takımın yaptığı et yemeklerinden ikişer tanesini beğendi. Son olarak tatlıyı iyi yapan beraberliği bozacak ve dokunulmazlığı 3-2 kazanacaktı. Bu akşam tatlıyı daha iyi yapan Mavi takım, MasterChef’te dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Kırmızı takım oyuncuları, bireysel dokunulmazlık oyunu kıyasıya yarıştılar. Yarışmacılardan istenen yemek ise Mehmet şefin imza tabağı olan Kuzu Sırtı adlı yemek oldu. Bu yemeği pişirmek 40 dakika süre verildi. Süre sonunda şefler, yarışmacıların hazırladığı bu özel yemeğin tadına ve sunumuna baktı. Yarışmacılar arasında tabağıyla ön plana çıkan en başarılı isimler Berker ile Özgül oldu. Finale kalan bu isim arasında ise daha başarılı olan Özgül, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu. Emir ile Sefa’nın tabakları, sürenin bitmesinden sonra müdahale edildiği için değerlendirmeye alınmadı.

MasterChef’te Eleme Potasına Giden İlk Yarışmacılar Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül, bugünkü dokunulmazlık oyununda yaptığı yemekte kaybeden Berker’i eleme potasına gönderdi. Böylece Berker, haftanın 1. eleme adayı oldu. Oylamada en çok ismi yazılan Sefa, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler