Ana SayfaÜnlülerKenan Işık'tan Kötü Haber Geldi

İlgili Postlar

Kenan Işık’tan Kötü Haber Geldi

2014 yılında spor salonunun saunasında beyin kanaması geçiren ve o günden bu yana komada olan Kenan Işık hayatını kaybetti. 

Kenan Işık Kimdir?

Kenan Işık Hayatını Kaybetti
Kenan Işık Hayatını Kaybetti

Yusuf Kenan Işık, 1 Ekim 1947 tarihinde Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde dünyaya geldi. Kenan Işık, Ortaöğretim zamanlarında okulunda tiyatro oyunculuğu yapmış ve Ankara’ya lise eğitimini için gidip orada Meydan Sahnesi’ne girmişti. 

Liseden mezun olduktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi İktidasi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne başladı.

Kenan Işık Hayatını Kaybetti
Kenan Işık Hayatını Kaybetti

Ortaöğretim zamanlarında başladığı tiyatrodan ilerleyen yıllarda da  hiç ayrılmayan kenan Işık 1972’de Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. 

Sanat kariyerinde tiyatro oyunculuğu yanı sıra şehir tiyatroları genel yönetmenlik ve senaristlik de yapan Kenan Işık bunların yanı sıra birçok dizi de de yok aldı. 

Tiyatroculuğun yanı sıra bir dönem gazetecilikte yapan Kenan Işık, 1973-1995 yılları arasında Resmi Gazete’de, 1995-1998 yılları arasında Yeni Yüzyıl, 1998-2000 yılları arasında tekrardan Resmi Gazete, 2000 yılında Yeni Binyıl ve 2000-2002 yılları arasında Akşam gazetelerinde çalıştı. 

Kenan Işık Hayatını Kaybetti
Kenan Işık Hayatını Kaybetti

4 Nisan 2005 ile 20 Ağustos 2005 tarihleri arasında da Star Haber’ini sundu. 

Kenan Işık, gazetecilik, tiyatroculuk ve haber spikerliğinden daha çok tanınmasını sağlayan Kim Milyoner Olmak İster ile ekranlara çıktı. 

Fakat 21 Mart 2014 tarihinde spor salonunun saunasında dengesini kaybederek kafasını yere çarptı ve  geçirdiği kalp krizi ile bilinci kapalı halde apar topar hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 4 saat süren ameliyattan sonra doktorları hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı. 

Yaklaşık 10 yıldır komada olan ünlü sanatçı Kenan Işık bugün sabah savaşı kaybederek hayatını kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler