Ana SayfaDizilerKadın Final Bölümüyle İzleyicilerin Yüzünü Güldürdü!

İlgili Postlar

Kadın Final Bölümüyle İzleyicilerin Yüzünü Güldürdü!

Fox Tv ekranlarının üç sezondur salı günleri ekranlara gelen ve reyting rekorları kıran dizisi, Kadın final bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin final bölümünde tüm izleyiciler ekranlara kilitlendi. Kadınların hayatta karşılaştığı ve bir annenin yaşayabileceği her şeyi yaşayan bir kadının hayatını konu alan dizi mutlu sonla bitti.

Salı Dizileri 2020

Kadın final bölümüyle ekranlara veda etti!

Kadın dizisi 81. son bölümüyle ekranlara veda etti. Bahar’ın önce Şirin yüzünden yıllarca eşini öldü bilmesi, onun yokluğuyla birlikte maddi sıkıntılar yaşaması birde üstüne sağlık problemleri hayatını iyice yaşanmaz kılar. Ancak Bahar, bunca başına gelen olaylara rağmen kendisini çocuklarına adar. Onun hayatının Fazilet hanımla kesişmesi hem kendi hemde Ceyda için bir süpriz olur.

KADIN DİZİNİN FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Şirin, akıl hastanesine yatırılır. Enver, o kadar kötülük yapsa da kızını ziyarete gider. Bahar ise hastaneye girmez ama babasını kapıda bekler. Şirin’le vedalaşan Enver onunla tekrar görüşmek üzere vedalaşırken o, Bahar’ı görür ve her şeyin onun yüzünden olduğunu haykırarak ona saldırmaya kalkar. Bahar ise, yaşadığı onca şeye ve çok sevdiği çocuklarının babasını öldüren Şirin’e acıyarak bakar.

Ceyda ile Bahar’ın düğünü Fazilet hanımın evinde yapılır. Hazırlık yapılırken Ceyda’nın fazla konuşmasından rahatsız olan Fazilet hamın Enver beyle sohbet eder. Arif ise evleneceği için çok heyecanlıdır. Raif’in, onun bu kadar heyecanlı olması dikkatini çeker. Arif ise, Bahar’la evleneceği bu anı çok beklediğini söyler.

Ceyda, Raif, Bahar ve Arif çifte düğünle evlenir. Çocuklar ise büyük heyecan yaşar. Herkesin gülüp eğlendiği düğünden sonra Bahar, kitabının tanıtımı için sahneye çıkar. Onun için böyle bir konuşma o kadar zordur ki ne yapacağını bilemez. Tek inandığı şey kadın olmasıdır. Tüm heyecanını yenip başka kadınlarında hayatına dokunduğu ve onlara güç verdiğini düşünerek konuşmaya başlar.

Bahar konuşmasını yaparken onun bu zor hayatında kendisini hiç yalnız bırakmayan Ceyda, Arif, Enver ve çocukları vardır. Fazilet hanım ise, Bahar’ın hayatını yazarak başka kadınların hayatına dokunmanın mutluluğunu yaşar.

 Kadın 81. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Bahar’ın Hayatı Roman Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler