Ana SayfaDedikoduKaan Yıldırım Ve Çağla Şıkel Çiftinin İlk Fotoğrafı Geldi...

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım Ve Çağla Şıkel Çiftinin İlk Fotoğrafı Geldi…

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım’ın son aşkı popçu Hadise ile yollarını ayırmasından hemen sonra ünlü model Çağla Şıkel ile birlikte olduğu iddiaları Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İzmir Çeşme’de yaz tatiline devam eden yakışıklı oyuncu ile güzel modelin ilk görüntüleri ortaya çıktı. Detaylar Haberimizde…

Bomba İddia… Kaan Yıldırım Ünlü Mankenle Aşk Yaşıyor…

Kaan Yıldırım Ve Çağla Şıkel Çiftinin İlk Fotoğrafı Geldi…

Uzunca bir dönemdir aşk yaşayan hatta evlenecekleri kesin gözü ile bakılan Kaan Yıldırım ile Hadise çifti, geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı bir şekilde yollarını ayırdılar. Yakışıklı oyuncunun bu ayrılık sonrası soluk almak için çıktığı Çeşme’de iki çocuk annesi güzel model Çağla Şıkel ile ani yakınlaştıkları öne sürülmüştü. Ünlü ikilinin  ilişkileriyle ilgili yepyeni bir gelişme var.

Magazin Hattı adlı programın hazırlayıp ortaya çıkardığı özel haberine göre magazin haberleri ‘ni şoke eden aşk dedikodusunun hemen sonrasında sessizliklerini korumayı başaran ikilinin ilk kareleri çekildi.  42 yaşlarındaki Çağla Şıkel ile 34 yaşlarındaki Kaan Yıldırım, Çeşme’deki oturup sohbet ederken görüntülendi.

İşte Yılın Bombası Kaan Yıldırım, Çağla Şıkel Aşkının İlk Görüntüleri…

Kaan Yıldırım, Çağla Şıkel
Kaan Yıldırım, Çağla ŞıkelÇ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler