Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin Dizisinden Bir İyi, Bir Kötü Haber!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Dizisinden Bir İyi, Bir Kötü Haber!

Star TV’de Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin’in başrollerinde oynadıkları İstanbullu Gelin dizisi, geçtiğimiz sezona, Sezon finali ile damgasını vurmuştu. Geçtiğimiz dönem sezon finali ile ekrana ara veren diziden, hem sevindirici hemde kötü var haber. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

İstanbullu Gelin Dizisine Sürpriz Oyuncu Katıldı!

Ünlü oyuncu Meral Çetinkaya dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu…

Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin’de Özcan Deniz, Aslı Enver, Salih Bademci, Fırat Tanış ve İpek Bilgin’in başrollerinde oynadıkları dizi izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Eylül ayı yaklaşırken İstanbullu Gelin dizisiyle ilgili heyecan da artıyor. İstanbullu Gelin dizisine yeni katılacak oyuncular ve yeni hikayelerle ilgili çeşitli bilgiler de gündeme gelmeye başladı. Son olarak diziye Usta bir ismin katılacağı öğrenilmişti. Ünlü oyuncu Meral Çetinkaya dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor. İstanbullu Gelin dizisi ile ilgili güzel haber buydu. Fakat dizi ile ilgili birde kötü haber var. Peki İstanbullu Gelin dizisi ile ilgili kötü haber neydi? İşte Detaylar…

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Mesut Yar’dan, İstanbullu Gelin dizisi ile ilgili kötü haber…

İstanbullu Gelin dizisi ile ilgili, kulislerde dolanan kötü bir haber var. Bugün Posta Gazetesi’nde Mesut Yar da konuya değindi.  Mesut Yar, Meral Çetinkaya’nın Ülfet Hala rolüyle 3. sezona dahil olduğunu duyuruyor.

Mesut Yar, Çetinkaya’nın diziye gelmesinin uzun süredir konuşulmasına ve doğru çıkmasına atıfta bulunarak “Bu arada dizi için ocak ayında son bulacak deniyordu. O da doğru çıkar mı acaba; bak merak yaptım şimdi!” notunu ekledi. Geçtiğimiz sezon sonunda dizinin yeni sezonda devam edeceği kararıyla birlikte İstanbullu Gelin’in sezon ortasına kadar anlaşmasının yapıldığı şeklinde bazı açıklamalar medyaya yansımıştı. Görünen o ki İstanbullu Gelin dizisi, planlandığı şekilde devam ederse, Ocak ayında ekranlara veda edecek.

Televizyon dünyasında çok hızlı verilen kararlara bakınca, her an her şeyin değişebileceğini de hesaba katmak gerekiyor! Zira, sezon başında reytingi düşük olursa daha erken de bitebilir ancak yüksek reytingler ve ısrarlı devam istekleri, İstanbullu Gelin’i sezon sonuna kadar da götürebilir!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler