Ana SayfaDedikoduGülşah Saraçoğlu Gökhan Göz ile Yeniden Barıştı

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz ile Yeniden Barıştı

Bir ayrılıp bir barışan Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz çifti geçtiğimiz senenin sonlarında olaylı bir ayrılık yaşamıştı. Bir daha bir araya gelmesine zor gözüyle bakılan Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz ile yeniden barıştı. İşte detaylar;

Canlı Yayını Bastı!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu karantina günleri başlamadan önce iş insanı Gökhan Göz’den ikinci kez ayrılmıştı. Ardından Gökhan Göz Tuğçe Tayfur ile flört ederken, Gülşah Saraçoğlu hayatına kimseyi almamıştı. Eski sevgililer, birbirlerine bir şans daha vermiş ama yine ayrılmıştı.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında Saraçoğlu’nun eski sevgilisi instagram üzerinden canlı yayın yaptığı sırada modacı eski sevgilisinin yayınını bastı ve küfürler yağdırdı. Saraçoğlu’nun instagram üzerinden gerçekleşen canlı yayına yaptığı yorumlar gündeme damgasını vurdu.

Saraçoğlu “Hayatımdaki en büyük pişmanlığım” deyip ard arda küfürler yağdırmıştı. Ünlü modacı eski sevgilisi Gökhan Göz’ün yanındaki kadınlara da demediğini bırakmamamıştı. Gelen yorumları fark etmeyen Gökhan Göz ise canlı yayınına ara vermeden devam etmiş ardından Saraçoğlu o an ki krizi yönetemediğine dair bir açıklama yapmıştı.

İnkar Edilen İki Evlat

Modacı biten ilişkisiyle ilgili, “Günlerdir sessizliğimi bozmuyorum. Çünkü konu benim konum değil ve son derece mide bulandırıcı bir konu. Sebep ise adı geçen kadının, böyle meshepsizliklerinin içinde olmak istemediğim içindir. Ancak sevgilim olan Gökhan Bey ile bir evlilik kararı almıştık geçtiğimiz çarşamba günü. Her şey hazırdı ve gerçekleşmedi. Maalesef hiç tanımadığım bir kadının karışık ilişkileri yüzünden, sahte kimlikler, inkar edilen bir nikah ve en acısı bir anne olarak üzülerek söylüyorum ki; inkar edilen ortada iki evlat…

Gülşah Saraçoğlu’nun Eski Sevgilisi Sessizliğini Bozdu!

Ne kadar acı… Diyecek bir şey yok çünkü son derece saygı, sevgi içerisinde olduğum ilişkimden sadece bu sebep yüzünden ayrılıyorum. Kimseye de bu konuyla alakalı bir açıklama yapmadım. Sadece Gökhan Bey’in ve şahsımın itibarı zedelenmemesi adına ve Gökhan Bey’in bana ‘Kimi arıyorsan ara, bu durumu çözersen sen çözersin’ demesi üzerine bir takım görüşmeler yaptığım doğrudur ama bilirsiniz ki ben kimsenin arkasından iş çevirmem. Çünkü yıllardır her zaman dobralığım ve dürüstlüğümle beni tanıdınız ve sevdiniz…” açıklaması yaptı.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz ile Yeniden Barıştı

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermiş evlilik kararı alan çift yeniden yollarını ayırmıştı. Bir daha bir araya gelmeyecekleri düşünen çift yeniden barıştı.

Saraçoğlu geçtiğimiz gün Göz ile fotoğrafını sosyal medya hesabından yayımladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler