Ana SayfaDedikoduGülşah Saraçoğlu Alay Konusu Oldu

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu Alay Konusu Oldu

Kürk açıklamalarıyla ve yasak aşk haberiyle eleştirileri üzerine çeken Gülşah Saraçoğlu bu kez de aksesuarı ile gündeme geldi. Gülşah Saraçoğlu alay konusu oldu. İşte detaylar;

“Ben Orjinal Kürk Seviyorum

Bir süre önce başlayan tartışmayı yeniden alevlendiren Saraçoğlu;

“Ben orijinal kürk seviyorum. Orijinal giyip de ‘ben orijinal kürk giymiyorum’ diyen insanlar daha sahte geliyor bana. Ben giyiyorum, seviyorum ciddi de bir koleksiyonum var.

Hayvanlara yapılan eziyetlere hiç girmiyorum, bakmıyorum da… Ben kürk giyiyorsam da orijinal kürk gidiyorum. Sanatçılardan da giyenler var ama ‘giymiyoruz’ diyorlar… O zaman kimse ette yemesin, deri de giymesin… Bülent Ersoy ve benim dışında kimse kürk giydiğini kabul etmiyor.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

50’ye yakın kürk montum var. Bu zamana kadar kürk giyiyorum diye başıma bir şey gelmedi.

Bu konu ile alakalı beni çok linç ettiler. Gelen hiçbir eleştiriye aldırmam, umurumda bile olmaz. Ben hiçbir şeyi gizlemiyorum giyiyorsam inkar etmiyorum. Dünyada da çok fazla giyilen bir şey…” dedi.

Gülşah Saraçoğlu’ nun Kalçasına Kadar Olan Yırtmacı Düğüne Damgasını Vurdu…

Gülşah Saraçoğlu Alay Konusu Oldu

Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelince yurt dışına çıkan modacı Gülşah Saraçoğlu sosyal medyada bir paylaşım yaptı. İlginç tarzıyla dikkat çeken Gülşah Saraçoğlu dalga konusu oldu. Gülşah Saraçoğlu’nun takipçileri ünlü modacıya yorum yağdırdı.

Gülşah Saraçoğlu “Hem çanta hem yelek” notuyla verdiği pozları paylaştı. Ünlü modacıyı görenler elindekini pırasa sandı. Gülşah Saraçoğlu’na gelen yorumlarda “Hangi semtin pazarındasın annem”,”Elindekini pırasa sandım”, “Desenize yarına zeytinyağlı pırasa var” diyenler çoğunluktaydı.

Oyuncu Asuman Dabak ise modacının tarzını çok beğenenler arasındaydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler