Ana SayfaDedikoduEmre Aşık'tan Boşanan Yağmur Aşık Hakimi Tehdit Etti...

İlgili Postlar

Emre Aşık’tan Boşanan Yağmur Aşık Hakimi Tehdit Etti…

2019 ‘da mahkemeye boşanmak için dava açılan ve çekişmeli olarak süre gelen Emre Aşık Yağmur Aşık çiftinin mahkemesi bugün bitti. Boşanan çiftten Yağmur Sarnıç, Emre Aşık’ dan olan 3 evladının velayetlerinin babalarına verilmesiyle öfkenden çılgına döndü. Şaşırtma kotasını arşa kadar çıkaran Yağmur Sarnıç, dava hakimine tehditler savurdu. İşte Detaylar…

Yağmur Aşık’ın Emre Aşık’ı Öldürmek İçin Tuttuğu Kiralık Katil: Benden Hamile Kaldı

Emre Aşık’tan Boşanan Yağmur Aşık Hakimi Tehdit Etti…

ESki milli Eski futbolculardan Emre Aşık ile eski eşi Yağmur Sarnıç arasında çekişmeli devam eden davada mahkeme ikilinin boşanmasına karar verdi. İkilinin 3 çocuğunun da velayetlerini baba Emre Aşık’a verilmesine karar verdi.

Emre Aşık “Para Genç Futbolcuları Bozuyor”

“Hakime Hanım Sıra Sende”

Evlatlarının velayetlerini babaya verildiğini öğrendiğinde resmen çılgına dönen anne Yağmur Sarnıç, sosyal medya hesabı Instagramdan tehditler savurdu. Davadan sorumlu hakime hanıma resmen öfke kusan Yağmur Sarnıç, paylaşımında şunları yazdı; “Daha bitmedi işte şimdi yeni başlıyoruz hakime hanım sıra sende. Şimdi yaptığın usulsüzlükler hesabını sana sorma zamanı bekle ve izle. Hak yemek nasıl oluyormuş seni o koltuğundan indirdiğimde yargılanmaya başladığında anlayacaksın. Kendine iyi avukatlar tutarsın inşallah.”

Emre Aşık Kimdir?

Emre Aşık “Çocuklarımla Yeni Hayatım Beni Bekliyor”

Duruşmadan çıktığında bekleyen basın muhabirlerinin yönlendirdiği sorularını yanıtlayan Emre Aşık, “Artık çocuklarımla yeni hayatım beni bekliyor” dedi. Karara göre Yağmur Sarnıç, çocuklarını cumartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında görebilecek.”

Yağmur Sarnıç Hamilemi?

Mahkemeleri sonuçlanmadan Baycan Şenürek ile ilişki yaşamaya başlayan anne Yağmur Aşık’ın hamile olduğu öne sürüldü. Yağmur Sarnıç’ ın uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisine de “Aslan kocam” kelimeleriyle hitap ediyor. Erkek çocuk beklediği iddia edilen Yağmur Sarnıç’ dan konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

İşte Yağmur Sarnıç’ ın Tehdit Paylayımı;

Yağmur Sarnıç' ın Tehdit Paylayımı
Yağmur Sarnıç’ ın Tehdit Paylayımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler