Ana SayfaDedikoduEda Ece'nin Gerçek Adı Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Eda Ece’nin Gerçek Adı Ortaya Çıktı

Eda Ece’nin gerçek adı ortaya çıktı! Ünlü oyuncu Eda Ece, sevilen dizi “Yasak Elma” sayesinde en meşhur oyunculardan biri oldu. Özel hayatı mercek altına alınan ünlü oyuncunun asıl adı da bu sayede ortaya çıktı. İşte ünlü oyuncunun asıl ismi;

Eda Ece’den Sağlık Durumu Hakkında İlk Açıklama Geldi

Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yapan Eda Ece “Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de covid geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim.” ifadelerini kullandı.

Eda Ece açıklamasına şu sözlerle devam etti: ”

Bizim gibi kalabalıkta çalışan herkes, lütfen kendinize dikkat edin. Neyse, hastalığım boyunca tek güldüğüm an bu filmi izlediğim andı (The First Wives Club). O kadar çok seviyorum ve gülüyorumki yıllar sonra yine beni mutlu etti. Gülmek bu hayattaki en güzel şey. Hasta olan herkesin biran önce iyileşmesini, yüzlerinin gülmesini diliyorum. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum.” dedi. Ünlü oyuncunun güzel açıklamaları sevenlerinin içine su serpti.

Eda Ece Kimdir?

Yıldız Hakkında Bilinmeyenler

Eda Ece, henüz psikoloji bölümü son sınıf öğrencisiyken keşfedilen ve setlere transfer olan bir isim. Kariyerine güzelliği sayesinde başlasa da aslında çocukluğundan beri tiyatro yapan ve sanata ilgi duyan biri olduğu biliniyor. Bu yönü, psikoloji eğitimiyle de birleşince Eda Ece’yi parlak bir oyuncuya dönüştürüyor. Öte yandan, ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğu dört sezondur devam eden “Yasak Elma” dizisine kadar pek anlaşılmıyordu. Bu dizide oynadığı Yıldız karakteri onu bambaşka bir yere taşıdı. Entrika ve klişelerle dolu bir dizi gibi duran “Yasak Elma”, komedi unsurlarına da yer veriyor. Dizinin en komik karakteri ise Eda Ece’nin oynadığı Yıldız. En başta senaryoda olmayan bu komedi yönünü eklemek de Eda Ece’nin kendi fikriydi.

Eda Ece Evleniyor Mu?

Eski Yeşilçam oyuncuları, sektöre girerken genellikle adlarını değiştiriyor ve kendilerine yeni isimler uyduruyordu. Eda Ece de bu yöntemi kullanmış sayılabilir. Çünkü ünlü oyuncunun adı, sadece adı! Tam adı ise Eda Ece Uzunalioğlu. Ünlü oyuncu, hayli uzun olan soyadını kariyeri için bir kenara bırakmış gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler