Ana SayfaDedikoduEbru Şahin'le Cedi Osman İstanbul'a Döndü

İlgili Postlar

Ebru Şahin’le Cedi Osman İstanbul’a Döndü

Çeşme’de arkadaş ortamında tanışıp mutlu bir birlikteliğe yelken açan Cedi Osman ve Ebru Şahin bir süredir sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Yazı birlikte geçiren Ebru Şahin’le Cedi Osman İstanbul’a döndü. Objektiflere yakalanan Ebru Şahin’in utangaç tavırları dikkat çekerken, Cedi Osman’ın ağzını bıçak açmadı. İşte detaylar;

Önce Redettiler Sonra Yakalandılar

Yaz aylarının başından beri birlikte oldukları iddialarıyla gelen Ebru Şahin ve Cedi Osman Temmuz ayında Alaçatı’da kameralardan kaçmayı başaramadı. Hacımemiş’te bulunan ünlü mekanda çift geç saatlere kadar arkadaşlarıyla eğlenen ikili mekan çıkışında objektiflere yakalanan ikili mekanı aynı araçla terk etti. İddialara göre çift yakalanmamak için aracın mekana sıfır yanaşmasını istedi ancak kapıda muhabirlerle karşılaştı. Çift basının sorularına hiçbir yanıt vermese de Cedi Osman araca binince muhabirlere el salladı.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Yakalandı

Dudak Dudağa Görüldüler

İlişkilerini reddetikten sonra birlikte yakalanan Cedi Osman ve Ebru Şahin bir süre sonra ilişkilerini gizlemeyi bıraktılar. Sosyal medyadan birlikte fotoğraflarda paylaşarak beğeni yağmuruna tutulan çift geçtiğimiz günlerde Çeşme’de kameralara el ele poz vermişlerdi. Birlikte denize girerken objektiflerden kaçamayan çift dudak dudağa yakalandı.

Ebru Şahin’le Cedi Osman İstanbul’a Döndü

 

Ebru Şahin'le Cedi Osman İstanbul'da
Ebru Şahin’le Cedi Osman İstanbul’da

Aşkları Alaçatı’da başlayan Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, ilk kez İstanbul’a döndü. İlk kez İstanbul’da objektiflere yakalanan çift geçtiğimiz gece Etiler’de ünlü bir restoranda baş başa yemek yedi. Beyaz derin dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Ebru Şahin, “Artık tatil bitti, yakın zamanda dizi çekimleri için Mardin’e gideceğim” açıklamasını yaparken utangaç tavrı dikkatlerden kaçmadı. Birkaç hafta sonra Cedi Osman ise Amerika- Ohio’ya dönecek. Ünlü basketbolcu Cedi Osman ise muhabirler karşısında hiç konuşmadı.

Ebru Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler