Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sadettin Köpek Ölecek mi?

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sadettin Köpek Ölecek mi?

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm fragmanı geçte olsa sonunda yayınlandı. Dizinin geçen haftaki son bölümünde; Sadettin Köpek’in Aslıhan Hatun tarafından yaralandığı sahnede, Köpek’in son bir hamle yaparak Aslıhan’ı öldürmesi, izleyicilere şok etkisi yaşatmıştı. Aslıhan’ın naaşı başında Turgut Alp’in duygusal konuşmaları ve intikam yemini, diziye son bölümde damgasını vurdu. Yeni bölümde ise yaralı olan Emir Sadettin’in ölüp ölmeyeceği merak ediliyor.

Bu hafta Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü için yeni fragman çok geç olsa da yayınlandı. Yeni bölüm için yayınlanan ön izlemede, Emir Sadettin’in yaşadığı ve eskisinden de hain bir şekilde karşımıza çıktığı görülürken; Ertuğrul ve Turgut Alp’in, Sadettin Köpek’e attığı ok, bakalım isabet edecek mi? Emir Sadettin Köpek ve şer birliğinden, Kayı Obası kurulacak mı merak edilirken, Köpek’in artık cezasını bulması sabırsızlıkla bekleniyor…

4 Nisan reyting sonuçları açıklandı! Zirvedeki Sen Anlat Karadeniz mi, Diriliş Ertuğrul mu?

Son Bölümde Başka Neler Olmuştu?

Diriliş Ertuğrul’un 113.son bölümde; Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine girmiştir. Taceddin Pervane de Köpek’in gazabına uğrayanlar arasına eklenmiştir. Sadettin Köpek, artık himayesine aldığı diğer emirlerle sultanı neredeyse yok hükmünde bırakmıştır. Sultan ise tüm bunlar üzerine Köpek’in ölüm fermanını imzalamıştı.

Ertuğrul ise, isyan hazırlığındaki beyleri yanlışlarından döndürmek için onlarla görüşmüştür. Köpek ise Günalp’i kullanarak onu, Ertuğrul ve beyleri öldürmesi için yanlarına göndermiştir. Ertuğrul bir şekilde beyleri ikna etmiştir, ancak yine de canlar yanmıştı. Nihayetinde ise Ertuğrul ve Günalp karşı karşıya gelmişti. Ertuğrul ve Günalp’ın karşı karşıya gelmeleri nereye varacak? Merak edilirken, Tekfur Kritos’un Ahmet’e vereceği yeni görev ne olacak? Yaşananların akabinde Kayı Obası’nı neler bekleyecek? Bakalım yeni bölümde izleyip göreceğiz.

İşte, Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm Fragmanı…

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler