Ana SayfaDedikoduDilan Çıtak Mirastan Hakkını İstiyor

İlgili Postlar

Dilan Çıtak Mirastan Hakkını İstiyor

Geçtiğimiz günlerde Bodrum-İstanbul uçak seferinde kabin memuruna ve hakkında işlem yapmak isteyen polise karşı saldırılarla gündeme gelen Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile de sıkıntılı günler yaşıyor.

Dilan Çıtak:”Mirasçıyım”

Dilan Çıtak Tatlıses, babasıyla yaşadığı miras anlaşmazlıkları nedeniyle “Tatlıses” soyadını kullanmayı bırakmıştı. Bir TV programına yaptığı açıklamada, “Bu durum, maddi bir beklenti içinde olmadığımı gösteriyor. Ancak ben bir mirasçıyım ve miras bir haktır, bundan asla vazgeçmeyeceğim” dedi. Ayrıca, babasıyla kültürel farklılıklar nedeniyle aralarındaki ilişkinin tam anlamıyla uyuşmadığını belirtti.

Öte yandan, İbrahim Tatlıses katıldığı bir basın toplantısında, kızının uçakta yaşadığı olayla ilgili sorular karşısında sessiz kaldı.

Dilan Çıtak
Dilan Çıtak

Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Hiçbir kediye böyle bir şey yapılamaz. Yaptıklarımdan asla utanmıyorum. Uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı kaçırmadım. Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, müstehcen pozlarla kendimi rezil etmedim, benimle ilgili bir skandal çıkmadı. Çocuklara zarar vermedim, bir erkeği ya da kadını dövmedim, kimseyi öldürmedim. Neden bu karalama kampanyasının hedefi oldum? Kedime yapılan haksızlık ve şu an gündemde olmam mı sebep? Tüm hukuki süreçleri başlatacağım ve hakkımı sonuna kadar savunacağım. Uçakta burjuvalık yapmadım, su istemedim diye kimseye zorluk çıkarmadım. Savunmasız bir hayvana karşı yapılan bir haksızlığa karşı çıktım çünkü o an kedimin bana ihtiyacı vardı. Kedim nefes nefese kalmıştı, fenalaşmıştı ve onu kucağıma almak zorundaydım. Aynı durum olsa, yine aynısını yapardım.

Dilan Çıtak
Dilan Çıtak

Dilan Çıtak’ın İlk Olayı Bu Değilmiş

Öte yandan, Dilan Çıtak’ın havalimanında daha önce de bir olaya karıştığı ortaya çıktı. Hava Sosyal Medya’nın özel haberine göre, 16 Temmuz 2023’te Türk Hava Yolları iç hatlar Business Lounge’da bir yolcuyla tartışma yaşadığı belirtildi. Haberde, Dilan Çıtak’ın ismi “Dilan T.” olarak gizlendi ve olaya ait bulanık videolar paylaşıldı. Görüntülerde, Dilan T.’nin tartıştığı yolcuya “Siz Türk erkekleri böylesiniz, hepiniz kötüsünüz” şeklinde bağırdığı duyuluyor. Olay sırasında bir yolcunun başına vurduğu iddia ediliyor. Telefonda yüksek sesle konuştuğu için yanında oturan dört erkeğin kendisini kibarca uyarması üzerine, Dilan T.’nin bir adamın telefonunu alıp kafasına attığı, yolcuya şiddet ve hakaret ettiği de kayıtlara geçti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler