Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan'dan takipçisine alkışlanacak jest

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan takipçisine alkışlanacak jest

Didem Soydan’dan takipçisine alkışlanacak jest! Ünlü model Didem Soydan, sosyal medyada kendisinden eski cep telefonunu isteyen bir takipçisine öyle bir jest yaptı ki… Didem Soydan’ın bu hareketi ve takipçisine verdiği yanıt alkışlanacak türden oldu. Didem Soydan, kendisinden eski cep telefonunu isteyen takipçisine ne yanıt verdi? Olayın detayları haberimizde…

Didem Soydan’ın kız arkadaşıyla samimi anları kafa karıştırdı!

Didem Soydan’dan talepte bulundu

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlar ile adından sık sık söz ettiren güzel model Didem Soydan, bir takipçisine yaptığı jest ile takdir edildi. Soydan’ın bir takipçisi, sosyal medyadan “Bir rica eski telefonunuzu bana hediye eder misiniz? Öğrenciyim ve ihtiyacım var.” diye bir ricada bulundu.

Didem Soydan kimdir?

Didem Soydan’dan takipçisine alkışlanacak jest!

Didem Soydan, kendisinden eski cep telefonunu isteyen takipçisine “Niye eskiyi size vereyim? Yepyeni olanı hakkınız. Güzel güzel okuyun okulu. Sizler gibi okuyan, harika kadınlara ihtiyacımız var. Bana DM’den adresinizi ve bilgilerinizi atar mısınız?” diye yanıt verdi. Didem Soydan, bu hareketi ile takdir edildi.

Didem Soydan'dan takipçisine
Didem Soydan’dan takipçisine

Sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen güzel model Didem Soydan, son olarak geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşının doğum gününe katılmış, partide bir kız arkadaşı ile samimi görüntüleri ortaya çıkmıştı. Ancak, ünlü model Didem Soydan bu haberlere tepkisiz kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler