Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya' dan Seren Serengil' e Bomba Gönderme...

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’ dan Seren Serengil’ e Bomba Gönderme…

Beyaz Tv ekranlarının magazin programı ‘Söylemezsem Olmaz’ ile ani bir kararla yollarını ayıran Deniz Akkaya, ayrılık nedenleriyle ilgili bomba açıklamalarına hız kesmeden devam ediyor. Ünlü modelin oklarının ucunda bu defa Seren Serengil var. İşte Detaylar…

Deniz‘ den Eser’ e Bomba Cevap! ‘Keşke Herkes Benim Kadar Cesur Olsa’

Deniz Akkaya’ dan Seren Serengil’ e Bomba Gönderme…

Bircan Bali’ nin yayına çıkmayan Deniz Akkaya için “Artık aramızda yer almayacak” şeklinde açıklamasından sonra ünlü model aşağıdaki açıklamayı yaparak Bircan Bali ve Seren Serengil’ i suçlamıştı.

“Diğer Sunucular Zarar Verdi”

“Yaklaşık üç ay önce başlamış bulunduğum Söylemezsem Olmaz programı yorumculuk pozisyonuma Cuma günü itibariyle kendi isteğimle son vermiş bulunmaktayım. Bu almış olduğum kararın kurumla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Uzun süredir, bir çok farklı kanalda özellikle kadına dair sağlık içerikli programlar da yapmış olmam nedeniyle çalıştığımız bir çok markamız mevcut. Çok sevilen ve bizim programa çok yakışacağına inandığım bir marka için; ana sponsor olması adına kanalıma teklifte bulundum. Maalesef ki ilk haftadan itibaren, diğer sunucular tarafından sponsorumuza zarar verecek şekilde, yayında sponsorluk şartlarına aykırı davranıldığına şahit oldum. Özellikle Cuma günü bu durumun anlaşma şartlarını açıkça ihlal edecek seviyeye gelmesi nedeniyle markamı ve kendimi bu durumdan kurtarmak ve tarafımıza verilen zararın daha fazla artmaması adına sunuculuktan ayrılmış bulunmaktayım. Türkiye’de özellikle medyanın ekonomik anlamda kötüye gittiği şu dönemde markaların bizlerle çalışmak istemesi çok değerli ama bizler de onların haklarını korumak zorundayız. Bu nedenle markalarımızla birlikte bambaşka bir proje ile bambaşka bir kanalda, bu kez yapımcısı olacağım bir başka formatla karşınızda olacağım…”

Flash Tv ekranlarında Sunucu Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünde hazırlanan, Nihat Doğan, Ebru Polat ve Bahar Candan’ ın yorumculuğunda yayınlanan ‘Al Sana Haber’ de eski manken ve sunucu Deniz Akkaya,  ‘Söylemezsem Olmaz’ ani ayrılığı hakkında bomba açıklamalar yaptı…

Seren Serengil Gülben Ergen ve Seda Sayan’ ı Topa Tuttu… 

Deniz Akkaya: “Programdan Kovulmadım”

Ünlü model, en son Bircan Bali ve Seren Serengil’ i suçlamıştı. Açıklamalarına hız kesmeden devam eden Deniz Akkaya, “Programdan kovulmadım” dedi. Ünlü model, konuşmasının sonunda ise sunucu Seren Serengil’ i hedef gösterdi.

Deniz Akkaya açıklamasında “Seren’e saldırmadım. Neden bu markaya laf ediliyor onu da öğrendim. Her konuda Gülben Ergen’e bağlanmasın diyerek konuyu kapatıyorum” dedi.

Deniz Akkaya kimdir?

Seren Serengil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler