Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli ile Mustafa Sandal Davalarında Uzlaştılarmı..

İlgili Postlar

Defne Samyeli ile Mustafa Sandal Davalarında Uzlaştılarmı..

Beni Ağlatma adlı çıkardığı kitabında geçtiğimiz dönemlerde Ünlü manken ve şarkıcı Defne Samyeli ile aşk yaşadığını ileri süren popçu Mustafa Sandal, Defne Samyeli ile mahkemelik olunca dosyaları uzlaştırma bürosuna yönlendirilmişdi. Peki sonuç ne oldu. Kılıçları çeken ünlü isimler uzlaştılarmı? Detayları Haberimizde..

Cenk Eren’den Defne Samyeli’nin Dekolteli Pozuna Olay Yorumu

Defne Samyeli ile Mustafa Sandal Davalarında Uzlaştılarmı..

Ünlü oyuncu, manken ve şarkıcı Defne Samyeli ile, popçu Mustafa Sandal hakkında “Beni Ağlatma” adlı çıkardığı kitabında yazdıkları sebebiyle saygınlığı ve onurunun zedelendiğini açıklayarak savcılığa başvurmuştu. Defne Samyeli, Savcılığa teslim ettiği dilekçesinde Mustafa Sandal’ın “kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi, yayılması ve paylaşılması” ,”kişilerin huzur ve sükununu bozma” ve “hakaret” suçlamalarından cezalandırılmasını talep etmişti.

Savcılık Uzlaşmalarını Uygun Gördü..

Taleb sonrasında soruşturma başlatan savcılık, olayın uzlaştırma içeriğinde bulunması sebebiyle, dosyayı Uzlaştırma Bürosu’na sevk etti..

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli Uzlaşmayı Kabul Etmedi..

Uzlaştırma raporunda müşteki Defne Samyeli’ye davet mektubunun ve uzlaştırma teklif formunun tebliğ edildiği belirtilerek “Müştekinin dosyada bulunan ve GSM sorgulaması sonucu erişilen tüm iletişim numaralarından ulaşılmaya çalışılmış ise de kendisine ulaşılamamıştır. Tebliğden itibaren 3 gün yasal süre içinde cevap verilmediğinden, hükmen uzlaşma teklifini reddetmiş sayılmaktadır. Ayrıca müşteki avukatı aracılığıyla uzlaşmayı kabul etmediğini bildirmiştir” denildi.

Mustafa Sandal kimdir?

Mustafa Sandal’a da Ulaşılamadığı İçin Red Sayıldı..

Şarkıcı Mustafa Sandal’ın cep telefonuna ulaşılmadığı da raporda belirtilerek, hükmen uzlaşma teklifini kabul edilmediği sayıldığı öğrenildi..

Defne Samyeli’nin Şikayetiyle İfadesi Alınan Mustafa Sandal’dan Şok Çıkış!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler