Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın Ölümüyle Kahrolan Eşi 40 Kiloya Kadar Düştü

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın Ölümüyle Kahrolan Eşi 40 Kiloya Kadar Düştü

Cüneyt Arkın, damga vuran ve 300’ü aşkın filmde başrol oynayan ünlü oyuncunun ölümünden sonra, Betül Cüreklibatır zor günler geçirdi. Cüneyt Arkın’ı çok özlediğini belirten Cüreklibatır, “Kaybettikten sonra bunalıma girdim, tedavi gördüm” dedi. Cüneyt Arkın’ın yokluğunda, Betül Cüreklibatır 40 kiloya kadar düştü.

Yeşilçam’a damga vuran ve yaşamı boyunca 300’ü aşkın filmde başrol olarak yer alan Cüneyt Arkın, 28 Haziran 2022’de  kalbinin durması nedeniyle 85 yaşında hayata veda etti.

55 Yıllık hayat arkadaşının ölümüyle kahrolan eşi Betül Cüreklibatır, psikolojik olarak zor günler geçirdiğini ve hızlı bir şekilde kilo verdiğini söyledi.

Cüneyt Arkın Ölümüyle Kahrolan Eşi 40 Kiloya Kadar Düştü
 Cüneyt Arkın Ölümüyle Kahrolan Eşi 40 Kiloya Kadar Düştü

“Hatıraları Var Diye Evimizi Değiştirmedim”

Cüneyt Arkın’ı çok özlediğini belirten Betül Cüreklibatır, “Hatıraları var diye evimizi değiştirmedim. Nereye baksam onu görüyorum. Oturduğu köşe, yazı yazdığı, resim yaptığı yer. Hatıralarla yaşamayı tercih ettim ama acı çekiyorum. 1 Haziran’da tanışmıştık, 1 Haziran tanışma yıl dönümümüz. Biz evlilik yıl dönümü falan hiç kutlamazdık. Tanıştığımız gün çok önemli bir gündü bizim için. İkimiz de çocukluğumuzu, gençliğimizi, yaşlılığımızı beraber yaşadık, hayatı beraber paylaştık” dedi.

Cüneyt Arkın’ın sevgisini çok güzel bir şekilde ifade eden bir eş olduğunu vurgulayan Betül Cüreklibatır, Arkın’ın tanışma yıl dönümlerinde evlerinin her köşesini papatyalarla süslediğini ve bundan çok etkilendiğini söyledi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler