Ana SayfaDedikoduCeyda Düvenci Oyunculuğumu Bırakıyor?

İlgili Postlar

Ceyda Düvenci Oyunculuğumu Bırakıyor?

Ünlü ve başarılı oyuncu Ceyda Düvenci’nin her yaptığı olay oluyor. En son Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kafaları allak bullak yapan güzel oyuncu, takipçilerini telaşlandırmayı başardı, bu duruma sebep olan olayın detaylar Haberimizde yer alıyor…

Ceyda Düvenci Sosyal Medyadan Eşinin Doğum Gününü Kutladı!

Ceyda Düvenci Oyunculuğumu Bırakıyor?

Geçtiğimiz yıllarda ilk evliliğindenolan ‘serebral palsi’ hastası kızı Melisa’dan ilham alarak yayınladığı çocuk kitabıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin Instagram hesabından paylaştığı paylaşımdan oyunculuğu bıraktığı sanılarak paylaşım mesaj yağmuruna tutulduğu gözlerden kaçmadı.

Ä°lgili resim

Ceyda Düvenci Kimdir?

“Hayaller, Hedefler… Çalış Ceyda Çalış.”

Geçtiğimiz yıl ikinci çocuğunu kucağına alan Ceyda Düvenci, “Her an üçüncü çocuğu yapabilirim” diyerek hayranlarına müjdeyi vermişti. Oyuncu Bülent Şakrak ile mutlu evliliği ile sık sık gündemde kalan güzel oyuncu Ceyda Düvenci’nin paylaşımı yine olay oldu.  “Hayaller, hedefler… Çalış Ceyda çalış.” notuyla paylaştığı Instagram fotoğrafında, Klinik Psikolojiye dair akademik yapıtların olması, güzel oyuncunun takipçileri tarafından “Oyunculuğu bıraktı mı?” yorumları yapılmasına sebep oldu.

Oyunculuğunu bitirdimi? sorununa akıllara gelmesine sebep olan, Ceyda Düvenci’nin O paylaşımı;

Bülent Şakrak Kimdir?

Psikoloji ile de İlgileniyor..

Ünlü güzel oyuncu Ceyda Düvenci, yazı hayatına olan düşkünlüğünü kızı Melisa adına hitafen yazdığı çocuk kitabı ile özdeşleşmişti. Ceyda Düvenci’nin psikolojiye olan merakı da biliniyor. Ceyda Düvenci, geçtiğimiz yaz aylarında Psikanaliz’in kurucusu olan Sigmund Freud ile ilgili bir eğitimden de takipçileri için bir fotoğraf paylaşmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler