Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 3. Bölümdeki Nalan'ın Bekaret Testi Sahnesi Olay Oldu!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 3. Bölümdeki Nalan’ın Bekaret Testi Sahnesi Olay Oldu!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin son bölümü sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında girdi. Annesinin Nalan’ı bekaret testi için jinekologa götürmesi sahnesine sosyal medyadan tepki yağdı. Detaylar haberimizin devamında…

Enis Arıkan Camdaki Kız Dizisi Kadrosunda!

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, perşembe günü son bölümü ile ekranlara geldi. Dizideki bekaret kontrolü sahnesi sosyal medyada tepki çekti.

Hazal Kaya Reddetti

Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisinde yer alması planlanan ‘bekaret’ testi sahnesi için “Bunu normalize etmemek için oynamam.” diyerek sahneyi senaryodan kaldırtmıştı. Hazal Kaya, yıllar sonra yaptığı bir açıklamada direnerek sahneyi senaryodan çıkarttığını belirterek, ” Başrolünü oynadığım Adını Feriha Koydum’ ağır tecrübeydi. Feriha’ya bekaret testi yapılıyordu. Bunu normalize etmemek için sahneyi oynamak istemediğimi belirttim. Sahne atıldı. Ama o kadar çok eleştiri aldım ki sağlığım bozuldu. Şeker hastalığım o dönem çıktı” ifadelerini kullanmıştı.

Camdaki Kız Son Bölümde Yaşananlar

Nalan Sedat’ın evinde gördüklerinden sonra kaçarak eve döner. Eve döndüğünde annesi Nalan’ı Sedat’la arasında bir şey geçip geçmediğini sorgular. Nalan her ne kadar bir şey geçmediğini söylese de annesi ona inanmaz. Duş alırken Hafize’ye Sedat’ı rüyalarında gördüğünü anlatırken annesi duyar.

Ertesi sabah annesi Nalan’ı bir jinekologa bekaret testine götürür. Bekaret testinde olumsuz bir şey olmadığını duyan Feride rahatlar. Doktor çıkışı işe dönen Nalan Sedat ile kahve içer. Sedat ise Nalan’a Cana’nın tavsiyesi ile aldığı kolyeyi hediye eder. Evinde yaşananları unutturmaya çalışan Sedat her şey normalmiş gibi davranır.

Sedat ile Cana kahvaltı ederlerken fotoğrafları çekilir ve fotoğrafları çeken kişi Rafet Koroğlu’na gönderir. Fotoğrafları görmesinin ardından çok sinirlenen Rafet Koroğlu Sedat’ın tüm kredi kartlarını kesip atar ve onu odasına kitler.

Gülcihan Rafet beyin evlilik hazırlıklarının hızlandırılması emri üzerine Feride hanımı arar ve gelinlik bakmak için sözleşirler. Selen’de onlarla birlikte gelinlik bakmak için gider. Cana fotoğrafları Rafet beyin çektirdiğini düşünmektedir ve gelinlik bakmaya gittiklerinde Selen’i bularak tehdit eder ve fotoğrafları Rafet beyin çektirdiğini iddia eder. Selen ise fotoğrafların yayınlanmaması için gerekli görüşmeleri yapar ama engel olamaz ve Nalan Sedat ile Cana’nın çekilmiş fotoğraflarını gazetede görür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler