Ana SayfaDedikoduBrooklyn Beckham Karısının Çıplak Fotoğrafını Paylaştı

İlgili Postlar

Brooklyn Beckham Karısının Çıplak Fotoğrafını Paylaştı

Dünyaca ünlü yıldız David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham herkesi şok edecek bir harekete imza attı!  Bir süredir eşine olan bağlılığı, evliliği ile gündemden düşmeyen Brooklyn Beckham bu sefer de ilginç bir hareketle magazin gündemine oturdu.  Evlilik yıldönümlerini karısının çıplak fotoğrafını paylaşarak kutlayan Brooklyn Beckham herkesi hayretler içerisinde bıraktı…

brooklynbeckham
brooklynbeckham

Dünyaca ünlü futbolculardan birisi olan David Beckham’ın ve Victoria Beckham’ın oğlu karısına olan bağlılığı ile gündemden düşmüyor. David Beckham ve Victoria Beckham ne kadar sakin bir hayat sürseler de, oğulları bir şekilde sürekli magazin gündeminde kalmayı başarabiliyor.

Brooklyn Beckham Karısının Çıplak Fotoğrafını Paylaştı

brooklynbeckham
brooklynbeckham

23 yaşında Brooklyn Beckham eşi Nicola Peltz ile üçüncü evlilik yıl dönümlerini, karısının çıplak fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak kutlamayı tercih etti. Brooklyn Beckham bu hareketi ile tüm takipçilerini hayretler içerisinde bıraktı.  Paylaştığı fotoğrafı  “Bu fotoğrafın üzerinden 3 yıl geçtiğine inanamıyorum. Sanki tüm hayatım boyunca seni tanıyormuşum gibi hissediyorum. Diğer yanım, en iyi arkadaşım, mükemmel eşim, yıl dönümümüz kutlu olsun. Bu hayatı sensiz yaşayamazdım” açıklaması ile paylaştı.

 

İşte o fotoğraf:

brooklynbeckham
brooklynbeckham

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler