Ana SayfaÜnlülerBanu Alkan Demet Akalın'ı Bombaladı!

İlgili Postlar

Banu Alkan Demet Akalın’ı Bombaladı!

Banu Alkan Demet Akalın’ı bombaladı! Türk sinemasının Afrodit lakaplı sanatçısı Banu Alkan, ünlü popçu Demet Akalın’ı bombaladı. Bugün yayınlanan 2. Sayfa programının canlı yayın konuğun Hülya Polat’ın sözleri üzerine telefonla yayına bağlanan Alkan, “Benim sesim harikulade” ifadesini kullandı. Başarılı oyuncuların son dönemde yaptığı albümlerle ilgili olarak da konuşan Banu Alkan, yaptığı yorumla dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Banu Alkan’a lüks hediye!

Banu Alkan Demet Akalın’ı bombaladı!

Banu Alkan Demet Akalın’ı bombaladı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının bugünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı.

Karadeniz müziğinin sevilen kadın seslerinden Hülya Polat, canlı yayın konuğu olduğu bölümde Banu Alkan’a yaptığı gönderme ile dikkat çekti.

Son yıllarda başarılı oyunculuğu ile tanıdığımız ünlü isimleri albüm çıkartması hakkında yorum yapan Hülya Polat, “Banu Alkan bile şarkı söyledi” sözleriyle yayına damgasını vurdu.

Hülya Polat’ın yaptığı yorumun hemen ardından 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Türk Sinemasının Afrodit lakaplı oyuncusu Banu Alkan, geçtiğimiz yıllarda çıkarttığı single’lar ile ilgili olarak “Benim harikulade sesim var. Demet Akalın bile konuşarak şarkı söylüyor.” ifadesini kullandı.

Karadeniz müziğinin sevilen sesi Hülya Polat, Banu Alkan hakkındaki yorumuyla dikkat çekti.
Karadeniz müziğinin sevilen sesi Hülya Polat, Banu Alkan hakkındaki yorumuyla dikkat çekti.

Banu Alkan kimdir?

“Banu Alkan bile şarkı söylediyse herkes söyleyebilir” sözleri programa damga vurdu

Gökçe Bahadır, Serenay Sarıkaya ve Bergüzar Korel gibi başarılı oyuncuların müzikte de kariyer yapmasıyla ilgili olarak “Banu Alkan bile şarkı söylediyse herkes söyleyebilir” dedi.

Hülya Polat’ın sözlerinin ardından canlı yayında albümünün 2 milyona yakın satış rakamına ulaştığını ifade eden Banu Alkan, kendisinde yeteceği gördüğü için albüm çıkarttığını ifade etti.

1998 yılında çıkarttığı ve kısa sürede çok ses getiren Neremi şarkısının hala dinlenme rekorları kırdığını söyleyen Banu Alkan, şu cümleleri kullandı:

“Bir albümüm 2 milyona yakın satmıştı. Neremi şarkısı inanılmaz hala dinleniyor. Bebeğim şöyle söyleyeyim; Ben sinemacıyım ama şarkı söylemekte çok büyük bir keyif. Ben kendimde o yeteneği hissettiğim anda hemen albüm yaptım. Benim herkese saygım sonsuz. Şarkı söylemek çok zor bir şey. Bağırarak şarkı söylemek operacılara ait.”

Şarkıcılık performansını “Harikulade bir sesim var” diyerek niteleyen ünlü oyuncu, “Bugün Demet Akalın konuşarak şarkı söyledi ve başarıya ulaştı. Benim sesimi halk çok sevdi ve 2 milyon sattı. Harikulade bir sesim var.” sözleriye ünlü popçu Demet Akalın’a gönderme yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler