Ana SayfaDizilerAzize 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal Azize'nin Sırlarını Çözüyor!

İlgili Postlar

Azize 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal Azize’nin Sırlarını Çözüyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize 5. yeni bölümüyle 21 Aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Baykal, babasını tehdit edip ailenin reisi olarak konağın başına geçiyor ve Azize’nin yanında kalmasını istiyor. Kartal buna karşı çıkıyor ancak Azize, Baykal’ın yanında kalmayı kabul ediyor. Kartal, abisinin Azize’ye kafayı takıp ona zarar vermesinden korkuyor ve onları sürekli takip ediyor. Dizinin yeni fragmanında Kartal, Azize’nin sırlarını çözüyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kartal Azize’nin Sırlarını Çözüyor!

Azize dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kartal Azize’yi, köşkten uzaklaştırıp baş başa vakit geçirebilecekleri bir eve götürüyor. Orada ikili yemek yerden Kartal, onun gerçek isminin Azize olmadığını anladığını söylüyor. Kardeşi olduğunu öğrenen Kartal Azize’ye ona kardeşiyle mi tehdit edildiğini soruyor. Tuna, Adnan’a Kuzey’in annesi olduğunu açıklıyor. Adnan, duyduklarından sonra deliye dönüyor. Baykal ise babasını öldürüyor ve son nefesini veren babasına’ Ömründen çaldığını ömründen aldığını geri aldığını söylüyor’.

İşte Azize 5. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/mEywizqziQU

AZİZE 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Barbaros, Azize’nin kardeşini ameliyat ettirir. Odan kardeşini iyileştirmenin karşılığında Alpanlar konağında olanları kendisine anlatmasını ister. Azize, kardeşi için orada kalmaya devam eder. Kartal, Azize’yi o evde kalmaya zorlayan bir şeyleri olduğunu anlır. Hatta, ona evden eşyalarını toplayıp gidebileceğini söyler. Gül Baykal’ın odasına girip onun başında konuşurken Asya, Baykal’ın Gül’den oğlu olduğunu öğrenir.

Azize, eşyalarını alıp gitmek üzereyken Baykal gözlerini açar. Tüm aile toplanıp Baykal’ın onu bu hale kimin getirdiğini söylemesini bekler. O Azize’yi işaret eder. Azize’yi yanına çağıran Baykal, onun kendisini Yıldız’ın elinden kurtardığını anlatır. Bundan sonra ailesinden kimseye güvenmeyeceğini söyleyen Baykal, yanına sadece Azize’nin girmesini ister.

Kartal, abisinin Azize’ye bir şey yapmasından hatta aşık olmasından korkar. Azize’ye karşı Kartal’ın bir şeyler hissettiğini herkes anlır. Kartal, Azize’yi abisinin yanından alıp götürmeye çalışırken Baykal ayağa kalkıp Azize’nin kendisiyle kalacağını söyler. Okan komiseri çağıran Baykal, babasına o evin reisinin kendisinin olacağını yoksa o cinayetin kimin işlediğini itiraf edeceğini söyler.

Azize 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kartal Azize’yi Baykal’ın Yanında Görmeye Dayanamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler