Ana SayfaDedikoduAyaç Şaşmaz: İlk Aşkım Uğruna Ponpon Erkek Oldum

İlgili Postlar

Ayaç Şaşmaz: İlk Aşkım Uğruna Ponpon Erkek Oldum

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te bu hafta ‘Baht Oyunu’ dizisinin başrollerindeki Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’le eğlenceli bir sohbet vardı. Hakan Gence ikiliye ilk aşklarını sordu. Samimi bir itirafta bulunan Aytaç Şaşmaz “İlk aşkım uğruna ponpon erkek oldum” dedi. İşte o açıklamalar;

Baht Oyunu Herkesi Şaşırttı

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin ne kadar iyi bir seçim olduğu görülüyordu ve sosyal medyada da ikilinin hayranları enerjilerini çok sevmişti. Ancak dizinin ilk birkaç bölümünün düşük reytingler alması tutmayacak hissiyatı vermişti.

Fakat Cemre Baysel’in mimikleriyle bile nasıl başarılı bir oyunculuk sergilediği ortada. Oyuncu, her yeni bölümde kendisini biraz daha gösterdi. Aytaç Şaşmaz’ın da rol arkadaşına ayak uydurması ve hikayenin de hızlı akması Baht Oyunu dizisi ile ilgili algıyı hızlı bir şekilde değiştirdi.

Dizinin sosyal medya algısı o kadar hızlı bir şekilde olumluya döndü ki, youtube’da fragmanlar trend listesinde bir numara bile oldu. Dizinin 4. bölümünün reytinglerinin çok iyi gelmesi adeta sosyal medyada elde edilen başarılarla işareti vermişti. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel enerjileri izleyiciyi o kadar iyi yakaladı ki, dizi kısa sürede erken final ihtimalinden kurtuldu.

Aytaç Şaşmaz-Cemre Baysel: 40 Yıldır Tanışıyor Gibiyiz

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’a Beğeni Yağdı

Senaryosu ile öne çıkan, başarılı oyunculuk performansları ile de desteklenen dizi izleyicilerin favorisi oldu. Bu çıkış 4. bölümde Baht Oyunu dizisinin reyting patlaması ile sonuçlandı. Dizi tüm kategorilerde ikincilik elde etti. Hatta ilk 3 bölümde geçildiği Ada Masalı dizisine de fark atmayı başardı.

Dizinin başrol oyuncuları Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz setten yaptıkları paylaşımlarla da adeta bu büyük başarıyı kutluyor. İkili yüksek enerjilerini yine fotoğraflarla bile göstermesini bildi. Baht Oyunu, hayranları karavan önünde çekilen fotoğrafları çok beğendi ve binlerce beğeni yapıldı.

Cemre Baysel Kimdir?

Ayaç Şaşmaz: İlk Aşkım Uğruna Ponpon Erkek Oldum

Hakan Gence ikiliye ilk aşklarını sordu. Baysel “Hatırlamıyorum” derken, Şaşmaz eğlenceli bir anısını anlatarak yanıt verdi: “İlkokulda, arka sıramda oturan sarışın kızdı. Okulda ‘Gösteri yapacağız’ dediler. Ponpon kızlar ve ponpon erkekler vardı. Kenan Doğulu’nun ‘Güzeller İçinden’ şarkısında yanımda olsun diye o gösteriye katılmıştım.”

‘Birbirinizi klişelere takılmadan nasıl anlatırsınız? sorusuna cevap veren Şaşmaz, ‘Ben Cemre’yi ilk gördüğümde açıkçası biraz korkunçtu. Bana biraz durağan bir insanmış gibi geldi. Sonra tanıdıkça, onu anladıkça, vakit geçirdikçe çok iyi bir insan olduğunu anladım’ dedi. Cemre Baysel ise, ‘Tanımadığım insanları hep gözlemlerim, o yüzden benden korkmuş olabilir.’ ifadelerini kullandı.

Aytaç Şaşmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler