Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAşk Uykusu Galası Yapıldı

İlgili Postlar

Aşk Uykusu Galası Yapıldı

Son dönemlerin en çok konuşulan filmlerinden olan Aşk Uykusu galası gerçekleştirildi. Hande Subaşı, Gökçe Bahadır gibi ekranların sevilen yüzlerin yer aldığı filmde erkek oyuncu olarak Alican Yücesoy oynadı. Özellikle galada filmde yer alan sevişme sahneleri oldukça konuşuldu. Aşk Uykusu galasına ünlüler dünyasının pek çok ismi katılırken Seçkin Piriler, Soner Sarıkabadayı ve Melis Birkan gibi oyuncular galada yer altı. Filmin özellikle sevişme sahnelerine gala sonrasında ön plana çıkarılması ise dikkat çeken detaylardan bir tanesi oldu.

Aşk Uykusu Galası Dikkat Çekti 

Galada özellikle basın ile bir araya gelerek küçük bir röportaj yapan Gökçe Bahadır bugüne kadar sinema filmlerinde ilk defa bir başrol oynadığını belirtirken bunun için heyecanlı olduğunu söyledi. Hande Subaşı ise özellikle canlandırdığı karakterin biraz topluma göre tersi olduğunu ve toplum tarafından yargılanabilecek bir karakter olduğunu söyledi. Alican Yücesoy ise yaptığı açıklamada özellikle canlandırdığı karakterin dengesiz olan olduğunu söyledi.

Filmde üçlü sevişme sahneleri olması özellikle topluma yönelik oldukça farklı bir algı yaratırken filmi izleyen kişileri nasıl yanıt vereceği de oldukça merak ediliyor. Aldatılan bir kadının evliliğini kurtarmak için verdiği mücadeleleri anlatan Aşk Uykusu gala sonrasında vizyona girerken filmin gala sonrasında sinemada ne kadar başarılı olacağı da şimdiden takip altına alındı. Özellikle başrol oyuncularının Türkiye’nin en önemli oyuncular arasından seçilmesi ve filmde farklı sahnelere yer verilmesi bu konuda filmin yüksek izlenme oranları ulaşabileceğini de gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler