Ana SayfaÜnlülerArda Turan ve Sinem Kobal'ın Tazminat Davasında Şok Karar Alındı!

İlgili Postlar

Arda Turan ve Sinem Kobal’ın Tazminat Davasında Şok Karar Alındı!

Arda Turan ve Sinem Kobal, Özel Hayatıyla İlgili Konuşan Erman Toroğlu’na Açtıkları Davayı 8 Yıl Sonra Kazandı. Konunun Detayları Haberimizde..

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu ile romantik paylaşım

Arda Turan ve Sinem Kobal’ın Tazminat Davasında Mahkeme Şok Karar Aldı!

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ve Medipol Başakşehir’de futbol kariyerine devam eden Ünlü Futbolcu Arda Turan, Ünlü Oyuncu Sinem Kobal ile sevgili olduğu dönemde spor yorumcusu Erman Toroğlu’na açtığı tazminat davasını kazandığı iddia edildi. Arda Turan ve Sinem Kobal, özel hayatlarıyla ilgili sözleri için Erman Toroğlu ve Gökmen Özdenak’dan toplamda 600 bin liralık tazminat talep ettiği iddia edildi.

Sinem Kobal kimdir?

8 Yıl Sınra Tazminat Almaya Hak Kazandı!

Habertürk’ün yaptığı haberine göre, 2010 yılında Telegol programında o zamanki spor yorumcusu Erman Toroğlu’nun kendisiyle ilgili söylediği laflar nedeniyle tazminat davası açan Ünlü fulfolcu Arda Turan, 8 yıl sonra tazminat almaya hak kazandığı iddia edildi. Hukuk Genel Kurulu, Erman Toroğlu’nun Arda Turan ile ilgili televizyon kanalında kullandığı sözler nedeniyle tazminat ödemesi gerektiğine karar verildiği iddia edildi.

Arda Turan Programda Söylediği Sözler Sebebiyle Dava Açmıştı..

Erman Toroğlu, 10 Ekim 2010 günü Telegol programında Arda Turan’ın yaşam biçimini eleştirerek, sakatlanmasını da kendi sakatlanmasına benzetti. Arda Turan’ın “Fazla cinsel ilişkiye girmekten” ve “kendisine iyi bakmamaktan” dolayı sakatlandığı iddia eden Erman Toroğlu, bu sözleri nedeniyle tazminat ödemeye mahkum olduğu iddia edildi. Arda Turan ve Sinem Kobal bu sözleri nedeniyle Erman Toroğlu ve Gökmen Özdenak’dan toplam 600 bin liralık tazminat talep ettiği iddia edildi.

Arda Turan, Oğluna Satın Aldığı Bebek Arabasının Fiyatı Dudak Uçuklattı!

20 Bin Lira Manevi Tazminat Ödemeye Mahkum Edildi!

Milli takımın başarısızlıklarının ve ünlü milli futbolcu Arda Turan’ın idman sırasında sakatlanarak maçlarda forma giyememesinin sebebini “Fazla cinsel ilişkiye girmeye” bağlayan Spor Yorumcusu Erman Toroğlu ve Gökmen Özdenak, İstanbul Anadolu 11. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından toplam 20 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum edildiği iddia edildi.

Mahkeme Verdiği Kararın Yerinde Olduğuna Hükmetti

Yargıtay 4. Dairesi, verilen tazminat miktarını fazla buldu. Yargıtay’ın bozma kararına yerel mahkeme direndi. Dosya Hukuk Genel Kurulu gündemine geldi. Hukuk Genel Kurulu, yerel mahkemenin verdiği kararın yerinde olduğuna ve Arda Turan ve Sinem İmirzalıoğlu’na toplam 20’şer bin lira manevi tazminat ödenmesine karar verildiği iddia edildi.

Arda Turan Kimdir ?

 Kamunun Bilgilendirilmesi Sınırını Aştığına Karar Verildi!

Genel Kurul, Erman Toroğlu ve Gökmen Özdenak’ın Arda Turan ile ilgili kullanıkları sözlerin basın özgürlüğü kapsamında değerlendirilemeyeceğine, kamunun bilgilendirilmesi sınırını aştığına ve kişilik haklarına saldırıda bulunulduğuna dikkat çektiği iddia edildi. Bu kararın ardından Arda Turan ve Sinem Kobal’a yasal faiziyle birlikte 20’şer bin lira tazminat ödenmesi kesinleşmiş olduğu iddia edildi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler