Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki, Selin Çiğerci'ye Benzetildi!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, Selin Çiğerci’ye Benzetildi!

Şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kızının makyajlı hallerini eleştirenlere Annesi Havva Öztel’den  anında yanıt geldi.

Aleyna Tilki kimdir?

16 yaşında katıldığı yarışma programı ile tanınmaya başlanan ve 4 yıllık sürede adından sıkça söz ettiren genç popçu Tilki’nin yüzündeki değişimi dikkat çekti.

Sosyal medya fenomeni Cihanna lakaplı Cihan Şenözlü’yle buluşan Tilki’nin son hali görenleri şoke etti. Tilki’nin paylaşımı estetik söylemlerini bir kez daha gündem getirdi. Genç sanatçıya yöneltilen eleştirilere ise annesi Havva Öztel cevap verdi.

‘BAYAĞI DEĞİŞMİŞ’

Aleyna Tilki’nin sosyal medyadan yaptığı son paylaşım gündemi karıştırdı. Ünlü sanatçının son hali sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’ye benzetildi. Tilki’nin yüzüne estetik yaptırdığı da iddia edildi. Estetik iddialarını Tilki’nin annesi yalanladı. Anne Havva Öztel, kızının değiştiğini söyleyenlere “Evet bayağı bir değişmiş, makyaj yapıyor artık ve 20 yaş olgunluğu gelmiş yüzüne” yanıtını verdi.

Demet Akalın, Aleyna Tilki’ye Tepki Gösterdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler