Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Ayça Çağla Altunkaya'lı Doğum Günü Kutlaması

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Ayça Çağla Altunkaya’lı Doğum Günü Kutlaması

Survivor 2020 çekimleri için Dominik adasında kalan Acun Ilıcalı, yeni yaşına kendisinden tam 30 yaş küçük olan aşkı  Ayça Çağla Altunkaya ile girdi. Ünlü televizyoncu, sevgilisi Çağla ile doğum günü pastası üflerken verdiği pozunu da Instagram sayfasından takipçileri için paylaştı. İşte Detaylar..

Survivor 94. Bölüm Fragmanı Yayında! Acun Ilıcalı Yunus Emre’yi Neden Oyundan Diskalifiye Etti?

Acun Ilıcalı’dan Ayça Çağla Altunkaya’lı Doğum Günü Kutlaması

Türkiyede’ki en ünlü medya patronlarından olan Acun Ilıcalı, 51. doğum gününü Dominik Cumhuriyeti’nde ki ekip arkadaşları ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile kutladı. Acun Ilıcalı’dan Ayça Çağla Altunkaya’lı Doğum Günü Kutlaması sosyal medyada oldu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

51. Doğum gününde birden fazla pasta üfleyen Acun Ilıcalı, mutluluk dolu anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyerek paylaşımlarda bulundu.

Acun Ilıcalı: “Hayatımın En Uzun Doğum Günüydü”

Survivor 2020’de yeni oyunun çekimlerinin yapılacağı yere arabayla giiriş yapan Acun Ilıcalı, Genel Koordinatörü Esat Yontunç, doğum günü pastasıyla Acun Ilıcalı’ya sürpriz yaptı. Ünlü yapımcı, Survivor’daki doğum günü kutlamasının bir videosunu ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile verdiği pozu Instagram sayfasından yayınladı. Acun bu paylaşımına “Hayatımın en uzun doğum günüydü. 3 kıtada kutladım. Kutlayan herkese çok teşekkürler, iyi ki varsınız” notunu yazdı.

Acun Ilıcalı’dan Fake Hesap İtirafı!

İşte Acun Ilıcalı’nın Ayça Çağla Altunkaya’lı Doğum Günü Kutlaması..

Acun Ilıcalı doğum günü kutlaması
Acun Ilıcalı doğum günü kutlaması

Genç Sevgili Adada Mahsur Kaldı..

21 yaşında olan Ayça Çağla Altunkaya, aşkı Acun Ilıcalı’yı görmeye gittiği Dominik adasında korona virüs önlemleri içeriğinde mahsur kalmıştı. Survivor Adasında eğlenceli vakitler geçiren Çağla Altunkaya, bol bol sosyal medya sayfasında paylaşımlar yapmayıda ihmal etmiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler