Ana SayfaÜnlülerZerrin Özer’den Sağlık Durumu ile İlgili Üzücü Açıklama

İlgili Postlar

Zerrin Özer’den Sağlık Durumu ile İlgili Üzücü Açıklama

Türk müziğinin sevilen ismi Zerrin Özer, katıldığı ödül töreninde sağlık sorunlarıyla ilgili sevenlerini üzen bir itirafta bulundu. Başarılı sanatçı, beynindeki iki damarda ciddi daralma tespit edildiğini açıklayarak yaşadığı zorluklara değindi.

Kaygı Bozukluğu ve Tedavi Süreci

Geçirdiği omurilik ameliyatı sonrası sağlığıyla ilgili çeşitli problemler yaşayan Özer, kaygı bozukluğu nedeniyle bir süre Darülaceze’deki rehabilitasyon merkezinde fiziksel tedavi gördü.

Zerrin Özer’den Sağlık Durumu ile İlgili Üzücü Açıklama
Zerrin Özer’den Sağlık Durumu ile İlgili Üzücü Açıklama

“Her Şeye Rağmen Ayaktayım”

Önceki akşam düzenlenen ödül töreninde sahneye çıkan Zerrin Özer, sağlık sorunlarının günlük hayatını olumsuz etkilediğini şu sözlerle dile getirdi:
“Beyin damarlarımdan ikisinde ciddi daralma var. Bu yüzden bazen sendeleyerek, dengesiz yürüyorum. Ama tüm bunlara rağmen burada olmaktan ve ödülümü almaktan çok mutluyum. “”Bu gece her şeye rağmen güçlü durduğumuzu göstermek istedim.”
Sahnede güçlü duruşuyla hayranlarından büyük alkış alan Özer, yaşadığı zorluklara rağmen mücadelesine devam edeceğini belirtti. Hayranları, usta sanatçıya sosyal medyada adeta sevgi seli oluşturdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler