Ana SayfaDizilerKalp Yarası 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferit Ayşe'nin Avukatlığını Üstleniyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferit Ayşe’nin Avukatlığını Üstleniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Baha, ölüyor. Ferit, Ayşe’yi polislerden saklayıp başka bir eve götürüyor. Ayşe, Ferit’in kendisine inanmadığına çok üzülüyor ve ona bir not bırakıp gidip polise teslim oluyor. Azade’nin eline Ayşe’yi kurtaracak video geçiyor. Ayşe’nin masum olduğuna inanan Ferit, onun avukatlığını üstleniyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Ayşe’nin Avukatlığını Üstleniyor!

Kalp Yarası 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayşe, Ferit’e sığınıyor. Ferit, Ayşe’yi soran polislere onu görmediğini söylüyor. Onu alıp güvenli bir yere götürüyor. Adnan, kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılıyor. Onun durumunu Ferit’e bildirmek isteyen Sinan, kardeşine ulaşamıyor.

KALP YARASI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yaman, Adnan’ın cebinde bulduğu notu okuyup saklıyor. Onun babası olabileceğini düşünmeye başlıyor. Baha’nın öldürüldüğü ve katil zanlısı olarak Ayşe’nin arandığı haberleri herkese ulaşıyor.

Ayşe, Ferit’in kendisini suçlayan tavırlarını görünce düşüp bayılıyor. Kendisine gelince de ona bir not bırakıp gidip polise teslim oluyor. Baro, ona bir avukat ayarlıyor. Avukat, Ayşe’nin suçu üstlenmesi için ona baskı yapıyor.

Ferit, duruşmaya katılıyor ve Ayşe’nin omuzundaki enjektör izini görüyor. Ayşe’nin avukatı duruşmadan müvekkilinin suçu kabul ettiğini söylüyor. Ferit, avukatı araştırıp onun birilerine çalıştığını anlıyor.

Ayşe’nin omuzundaki izi araştırıyor ve ona yapılan tahlillerde narkoz verildiğini öğreniyor. Azade, adamından durumu araştırmasını istiyor ve adamı o anlara ait görüntüleri ele geçiriyor. Videoda, Baha’nın Ayşe’ye kendisini zorladıklarını söylediğini ve vurulduğu görünüyor.

Ayşe’nin masum olduğunu anlayan Azade, o videodan kimseye bahsetmiyor. Hande, Ayşe’yi görmeye gidiyor. Ona kalan ömrünü hapislerde geçireceğini söyleyince Ayşe onu kovuyor. Yaman, Adnan’ın vasiyetnamesinde kendisine de miras bıraktığını öğrenince iyice şüpheleniyor.

Daha sonra, Adnan’ın öz babası olduğunu öğreniyor. Adnan, hastaneden çıkıp eve geliyor. Bir hemşire sürekli başında durup onu kontrol ediyor. Artık hayattan ümidini kesen Ayşe, avukatının kendisiyle görüşmek istediğini öğreniyor.

Karşısında Ferit’i görünce onunla görüşmek istemiyor. Ferit, Ayşe’ye masum olduğuna inandığını ve onu kurtaracağını söylüyor. Ayşe, başkalarının kendisi hakkında ne düşündüğünün umurunda olmadığını sevdiği insanın kendisine inanmadığının çok incitici olduğunu söylüyor.

 Kalp Yarası 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’nin Katil Olduğuna İnanmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler